Επαγγελματική εγκατάσταση συστήματος μαγειρέματος Rational

Για βέλτιστη απόδοση από την πρώτη μέρα- Άρθρο του Μάριου Σαββάτη

 Είναι μια ξεχωριστή στιγμή όταν ένα iVario ή ένα iCombi της Rational τίθεται σε λειτουργία από τον νέο ιδιοκτήτη για πρώτη φορά, γιατί τότε είναι ξεκάθαρο αν έχουν ληφθεί όλα υπόψη και αν όλα λειτουργούν, όπως έχουμε υποσχεθεί.

 

Είναι σωστά το ρεύμα, το γκάζι και το νερό; Έχουμε πραγματικά 100 τοις εκατό απόδοση; Όλα τα τρόφιμα βγαίνουν από το σύστημα μαγειρέματος ομοιόμορφα μαγειρεμένα, όπως μας υποσχέθηκαν; Όποιος έχει επιλέξει επαγγελματική εγκατάσταση από πιστοποιημένο συνεργάτη service της Rational, μπορεί να είναι σίγουρος ότι όλα θα λειτουργήσουν ομαλά και ότι μπορούν να αρχίσουν να εργάζονται αμέσως.

«Κατά την άποψή μας, η επαγγελματική εγκατάσταση είναι η βάση για την επιτυχημένη εργασία με το iVario και το iCombi», λέει ο Μάριος Σαββάτης Senior Sales Director Rational Greece, Cyprus, Malta. Επειδή η διαδικασία εγκατάστασης ορίζεται επακριβώς από τη Rational. Για παράδειγμα, είναι πολύ χρήσιμο να ελέγξετε τις συνθήκες επί τόπου, πριν από την προγραμματισμένη εγκατάσταση.

Η μονάδα που παραγγέλθηκε χωράει στην πόρτα; Είναι οι συνδέσεις νερού, αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος στη σωστή θέση; Είναι το δάπεδο επίπεδο; Χρειάζεται ακόμη να γίνει κάποια εργασία; Αφού διευκρινιστούν αυτές οι ερωτήσεις, το επόμενο βήμα είναι η ομαλή εγκατάσταση και ρύθμιση του συστήματος. Το σύστημα μαγειρέματος είναι τώρα έτοιμο για χρήση.

Η επαγγελματική εγκατάσταση περιλαμβάνει, επίσης, οδηγίες καθαρισμού και φροντίδας. Σε τελική ανάλυση, αυτά είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία για να διασφαλιστεί ότι η επένδυση θα διατηρήσει την αξία της για όσο το δυνατόν περισσότερο, για να μειωθούν σημαντικά οι κλήσεις επισκευής και να μειωθεί ο αριθμός των απαιτούμενων ανταλλακτικών.

Η ψηφιοποίηση αλλάζει την εικόνα

Δεδομένου ότι η ψηφιοποίηση διαδραματίζει ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών κουζινών, στο σύστημα μαγειρέματος μπορεί, επίσης, να ενσωματωθεί προαιρετικά το ConnectedCooking, κατά την επαγγελματική εγκατάσταση. Το ψηφιακό σύστημα διαχείρισης κουζίνας μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία και τη διαχείριση συνταγών, την αρχειοθέτηση και την προετοιμασία δεδομένων υγιεινής και τον έλεγχο τμημάτων του συστήματος μαγειρέματος από απόσταση.

Ο Μάριος Σαββάτης εξηγεί ένα ακόμα πλεονέκτημα: «Η εξειδικευμένη και επαγγελματική εγκατάσταση είναι η προϋπόθεση για την πλήρη προστασία της εγγύησης. Επιπλέον, τα ανταλλακτικά, ο χρόνος εργασίας και ο χρόνος ταξιδιού περιλαμβάνονται ήδη στους όρους της εγγύησης».

Για επαγγελματική εγκατάσταση, η Rational συνιστά έναν από τους πιστοποιημένους συνεργάτες service της, ώστε να εγγυάται υψηλά πρότυπα και την καλύτερη γνώση του προϊόντος. Συνεργάτες service βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, στο 60% των περιπτώσεων μόλις 25 χλμ. μακριά από το πλησιέστερο σύστημα μαγειρέματος Rational.


Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία service και τη λίστα όλων των συνεργατών service στη διεύθυνση rational-online.com

You might also like