«Δημιουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο»- Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo

Σημαντικοί καλεσμένοι στην εκδήλωση του περιοδικού Grill, στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS

Σημαντικοί καλεσμένοι θα παραβρεθούν στην εκδήλωση που ετοιμάζει το κλαδικό περιοδικό για τη μαζική εστίαση Grill Magazine  για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στο πλαίσιο της MEAT & GRILL DAYS 2022, στον Κεντρικό Χώρο Εκδηλώσεων (HALL 2- STAGE 2) του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo,  με τίτλο  «Δημιουργώντας το Σύγχρονο Ψητοπωλείο». Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης είναι 12.00 το μεσημέρι και η διάρκειά της θα είναι περίπου  δύο ώρες.

 

Η συνεδριακή εκδήλωση του Grill απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ψητοπωλείων αλλά και σε επαγγελματίες της ευρύτερης αγοράς οι οποίοι σκοπεύουν να επενδύσουν και να εξελίσσουν τα καταστήματά τους ή απλώς επιθυμούν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις, τις λύσεις και τις εφαρμογές που αφορούν τον κλάδο της επαγγελματικής εστίασης.

Ο Iωάννης Δαβερώνης, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων και υπεύθυνος της ΠΟΕΣΕ για την Περιφέρεια Αττικής θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Grill Magazine.

 

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι διαφορετικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τη δημιουργία ενός σύγχρονου ψητοπωλείου θα παρουσιάσουν  σύντομες αλλά περιεκτικές εισηγήσεις για θέματα που αφορούν τη μαζική εστίασης.

Η αρχιτεκτόνισσα Κωνσταντίνα Μπάστα της BASTA TEAM, με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό της στο χώρο των ψητοπωλείων, συμμετέχει στην εκδήλωση του Grill.

 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Παρουσιάζει & συντονίζει ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Grill Θανάσης Αντωνίου

Χαιρετισμός

Iωάννης Δαβερώνης, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων


Real Estate, Αρχιτεκτονική & Διακόσμηση

Κωνσταντίνα Μπάστα, αρχιτεκτόνισσα BASTA TEAM

Ψηφιακός Μετασχηματισμός Διαδικασιών & Διασφάλιση Ποιότητας

Μπρεσουφλιώτης Κωνσταντίνος, Μηχανικός Παραγωγής και ΔιοίκησηςVOULTHERM

Επιλογή Εξοπλισμού για Επιχειρήσεις Εστίασης

Θοδωρής Κοκώσης, ESTIASH

Παράγοντες Επιτυχίας στην Διαμόρφωση Μενού

Νίκος Κασαλιάς, Μικροβιολόγος Τροφίμων KASALIAS – FOOD INDUSTRY CONSULTANTS

Η Εμπειρία Δημιουργίας Σύγχρονου Ψητοπωλείου

Ο αρχισυντάκτης του Grill Θανάσης Αντωνίου συζητάει με τον:

Γιάννη Μπαϊλάν BRISKET BRO 

You might also like