Νέα υπηρεσία Mobile Order & Pay στο McDonald’s App

Η McDonald’s Ελλάς συνεχίζει το ταξίδι της ψηφιακής καινοτομίας

Με τη νέα υπηρεσία Mobile Order & Pay, η McDonald’s προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στους επισκέπτες της, δίνοντας τη δυνατότητα να παραγγείλουν και να πληρώσουν γρήγορα και εύκολα μέσω της εφαρμογής McDonald’s app.

 

Η διαδικασία είναι απλή. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή McDonald’s app και κάντε εγγραφή. Πατήστε το εικονίδιο «Παραγγελία», επιλέξτε τα αγαπημένα σας προϊόντα McDonald’s και ολοκληρώστε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας την πληρωμή. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε λίγα λεπτά από το πλησιέστερο εστιατόριο McDonald’s, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους: από το ταμείο (για dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) ή από το McDrive.

Επιπλέον, οι χρήστες της εφαρμογής McDonald’s app μπορούν να συλλέγουν πόντους μέσω του προγράμματος επιβράβευσης MyMcDonald’s Rewards με κάθε παραγγελία Mobile Order & Pay, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν με απολαυστικές ανταμοιβές, όπως για κάθε παραγγελία στα McDonald’s.


Η νέα υπηρεσία Mobile Order & Pay αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την ψηφιακή αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες και προσθέτει στη συνολική εμπειρία McDonald’s.

H καμπάνια για την επικοινωνία του Mobile Order & Pay περιλαμβάνει δύο τηλεοπτικά σποτ, ραδιοφωνικό σποτ, υπαίθρια και digital διαφημιστική εκστρατεία και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων. Δείτε περισσότερα εδώ.


Διαθέσιμο στα συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s.

You might also like