Η KRIVEK στο 11ο  Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ

Αναμένει στενότερη εμπορική συνεργασία με τον αραβικό κόσμο

Ο διευθύνων σύμβουλος της KRIVEK GROUP OF COMPANIES Γιώργος Φασουλάς συμμετείχε ως ομιλητής στο 11ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ που διοργάνωσε στην Αθήνα το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο.

 

Το Φόρουμ συμπεριέλαβε δύο ακόμη εκδηλώσεις στο πρόγραμμά του (Επιχειρηματική Συνάντηση «Ελλάδα & Χώρες του GCC» και τη Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης Meet the Arab Ambassadors) και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από τις αραβικές χώρες, αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες.

«Οι Άραβες επιχειρηματίες συνδέονται στενά με τη χώρα μας και αναζητούν συνεργασίες με προοπτική. Ο Όμιλός μας, ήδη έχει παρουσία στις χώρες του Κόλπου, μέσω της εμπορικής μας εταιρίας J&G INTERNATIONAL TRADE, η οποία διανέμει πιστοποιημένα προϊόντα ΗΑLAL. Τα ελληνικά αμνοερίφια είναι ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας και αναγνωρίσιμο στις αραβικές χώρες. Η εταιρία μας διαθέτει την παραγωγική δυναμική, τις ανταγωνιστικές τιμές και το αξιόπιστο δίκτυο διανομής, ώστε να καταξιωθεί ως εταίρος αμοιβαία επωφελών συνεργασιών», δήλωσε ο Γιώργος Φασουλάς.

Η KRIVEK GROUP OF COMPANIES εντάσσεται δυναμικά στο διεθνή επιχειρηματικό κόσμο και ξεκίνησε συζητήσεις, διαβουλεύσεις και εντατικές επαφές κατά τη διάρκεια του 11ου Φόρουμ οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα περισσότερες και στενότερες συνεργασίες μεταξύ των δύο πλευρών.

You might also like