Δύο βραβεία για τον Γύρο Εν Ελλάδι της Creta Farms

Στα Frozen Food Awards της BOUSSIAS

 Η Creta Farms απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις για τον Γύρο Εν Ελλάδι στα Frozen Food Awards 2022. Πρόκειται για μία καινοτόμα σειρά κατεψυγμένων προψημένων κρεατοσκευασμάτων η οποία δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα έρευνας των σύγχρονων διατροφικών τάσεων και καταναλωτικών συνηθειών.

 

Η τελετή απονομής των Frozen Food Awards 2022 πραγματοποιήθηκε από την BOUSSIAS, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατεψυγμένων προϊόντων. Η Creta Farms διακρίθηκε με Bronze βραβείο στην κατηγορία Καλύτερα Κατεψυγμένα Προϊόντα για Κρέατα & Πουλερικά, ενώ στην κατηγορία Καλύτερες Πρακτικές στον Κλάδο της Κατάψυξης (Marketing) έλαβε Silver βραβείο.


Η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων περιλαμβάνει τα προϊόντα της σειράς Creta Farms Εν Ελλάδι Νοστιμιές (κεφτεδάκια, κοτομπουκιές, σουτζουκάκια, μπιφτέκια χοιρινά) καθώς και τον βραβευμένο Γύρο Εν Ελλάδι, ως ολοκληρωμένες γευστικές και, ταυτοχρόνως, ποιοτικές λύσεις. 

Με τον Γύρο Εν Ελλάδι, η Creta Farms προσφέρει ένα πλούσιο διατροφικά προϊόν καθώς παρασκευάζεται από αυστηρά επιλεγμένο κρέας χοιρινό ή κοτόπουλο, μαριναρισμένο με το υψίστης ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Κρήτη αξιοποιώντας τη μοναδική συνταγή Εν Ελλάδι. Παράλληλα, το προϊόν χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευκολία στην προετοιμασία του, καθώς όντας προψημένος ο Γύρος Εν Ελλάδι χρειάζεται μόλις 6-8 λεπτά και είναι έτοιμος για σερβίρισμα. Πρόκειται για μία οικονομική πρόταση με χαρακτηριστική και γεμάτη γεύση, που μπορεί να καταναλωθεί είτε ως σνακ είτε ως ολοκληρωμένο γεύμα.

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης τον Γύρο, ένα από τα νοστιμότερα και πιο παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, σημείο αναφοράς τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους επισκέπτες από το εξωτερικό, η Creta Farms δημιούργησε ένα καινοτομικό προϊόν που αναδιαμορφώνει ριζικά το διατροφικό προφίλ της κατηγορίας κατεψυγμένων προψημένων κρεατοσκευασμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποδοχή του Γύρου Εν Ελλάδι από τους καταναλωτές ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συμβάλλοντας σε σημαντική αύξηση των μεριδίων της Creta Farms αλλά και στην ανάδειξη της κατηγορίας του Γύρου ως την πρώτη σε αξία κατηγορία κατεψυγμένου προψημένου κρεατοσκευάσματος της εταιρείας.

You might also like