Νέο ψητοπωλείο ‘Δε Μιτ Μπόιζ’ στο Golden Hall

Το νέο κατάστημα του ομίλου TerraBlue

Μία νέα γευστική πρόταση κατέφθασε στο Golden Hall, ένα ψητοπωλείο που φέρει τη σφραγίδα ενός ανερχόμενου εστιατορικού ομίλου. Πρόκειται για το Δε Μιτ Μπόιζ  του ομίλου Terrablue το οποίο έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των εστιατορίων στο εσωτερικό εμπορικών κέντρων και να εντάξει τις πλέον αγαπημένες γεύσεις όλων μας σ’ ένα setting που έχουμε συνδέσει με άλλες κουζίνες.

 

Το Δε Μιτ Μπόιζ, με την σφραγίδα του executive chef Τάσου Γιαννόπουλου, είναι η νέα εστιατορική πρόταση από τον όμιλο Terrablue, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αναπτύσσει τα εστοατόρια Cherchez la Femme, Il Barretto, Camion di Cibo και Geronimo.

Σουβλάκι και όλες οι δημοφιλείς γεύσεις ενός παραδοσιακού ψητοπωλείου, πάντα με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, συνυπάρχουν με πιο ειδικές κοπές κρέατος, αλλά και παραδοσιακές ελληνικές μαγειρευτές γεύσεις, όλα σ’ ένα χώρο σύγχρονο και φιλόξενο με επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος: « H φιλοσοφία μας είναι ότι το ελληνικό ψητοπωλείο και οι γεύσεις που σχετίζονται μ’ αυτό είναι μέρος του DNA μας και της κουζίνας με την οποία όλοι μεγαλώσαμε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη μπορεί να σταθεί οπουδήποτε. Εν έτει 2022, οι προκαταλήψεις καταρρίπτονται με την TerraBlue να φέρνει το ψητοπωλείο στη νέα, σύγχρονη εκδοχή του στον εμβληματικό εμπορικό χώρο του Golden Hall. Το Δε Μιτ Μπόιζ είναι στο σπίτι του, γιατί η αγάπη του κοινού το πλαισιώνει με στυλ»’

You might also like