Νέα καταστήματα από την Jack in the Box των ΗΠΑ

Θετικό το 2022 για τον όμιλο μετά και την εξαγορά της αλυσίδας Del Taco

Ο εστιατορικός όμιλος Jack in the Box αναμένεται να αναθέσει την ανάπτυξη 37 νέων καταστημάτων, μέσω franchise κι αυτή τη φορά, στην εταιρία Cedar Tree Restaurant Group. Παράλληλα η δεύτερη αναλαμβάνει τη διαχείριση 46 υφιστάμενων καταστημάτων της  Jack in the Box τα οποία λειτουργούν σε Νάσβιλ, Μπάτον Ρουζ, Σάρλοτ κ.ά. πόλεις των ΗΠΑ.

 

Αυτή η συμφωνία έρχεται σε συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων που καταγράφει η Jack in the Box η οποία προβλέπει ότι το 2022 θα κλείσει με θετική ανάπτυξη και μάλιστα για πρώτη φορά εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2021 η Jack in the Box ανέπτυξε μέσω franchise 267 νέα καταστήματα  και τα 37 που θα αναπτύξει για λογαριασμό της η Cedar Tree αντιπροσωπεύουν τη μεγαλύτερη συμφωνία των τελευταίων μηνών.

Θυμίζουμε ότι η Jack in the Box με έδρα το Σαν Ντιέγκο η οποία λειτουργεί από το 1951 είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες fast-food burger των ΗΠΑ με πάνω από 2.200 καταστήματα γρήγορης εξυπηρέτησης τα οποία σερβίρουν σε ετήσια βάση πάνω από 500 εκατ. πελάτες. Στις αρχές του 2022 είχε εξαγοράσει την Del Taco, τη δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα Mexican-American φαγητού των ΗΠΑ η οποία λειτουργεί περίπου 600 εστιατόρια σε 15 Πολιτείες.

You might also like