Νέα καταστήματα για την Teriyaki Madness

Η αμερικανική αλυσίδα ασιατικού φαγητού έφτασε πλέον τα 150 καταστήματα

Σημαντική ανάπτυξη γνωρίζουν στην μετά την πανδημία εποχή τα εστιατόρια που προσφέρουν ασιατικό φαγητό στις ΗΠΑ και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εταιρία Teriyaki Madness η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα 37 νέα καταστήματα που θα αναπτυχθούν μέσω franchise.

 

H Teriyaki Madness, με έδρα το Seattle αναμένεται να προσθέσει στο δυναμικό της ακόμα 37 καταστήματα το επόμενο διάστημα, καταστήματα τα οποία θα αναπτυχθούν μέσω franchise και θα προστεθούν στα 103 νέα εστιατόρια που άνοιξε μέσα στο 2022 σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.

Η εταιρία κατάφερε κατά τη διάρκεια του 2022 να εισέλθει στην αγορά ορισμένων Πολιτειών στις οποίες δεν είχε μέχρι τώρα παρουσία όπως οι Λουϊζιάνα, Μιζούρι, Τζόρτζια και Μασαχουσέτη. Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας αναπτύχθηκε κατά 24% μέσα σε μια χρονιά.

«Οι άνθρωποι συνεχίζουν να μιλούν για ύφεση; Εμείς λέμε: Για να δούμε…», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Teriyaki Madness, Michael Haith, στο επιχειρηματικό site www.restaurantmagazine.com και συμπλήρωσε: «Κλείνουμε μια ακόμη εντυπωσιακή χρονιά για τους δικαιοδόχους μας και αυτό αποδεικνύει ότι η Teriyaki Madness δεν μπορεί να σταματήσει. Έχουμε δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό μοντέλο σχεδιασμένο για να πετύχει τόσο σε καλές όσο και σε κακές οικονομικές περιόδους».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Teriyaki Madness, η οποία ιδρύθηκε το 2003,  αναδείχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν ως η Νο1 ‘Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αλυσίδα Εστιατορίων’ από το αμερικανικό περιοδικό Restaurant Business. Στα τέλη του 2022 η εταιρία λειτουργεί 150 καταστήματα (σε ΗΠΑ και Μεξικό) η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αναπτύχθηκαν με τη μέθοδο του franchise.

You might also like