Εγκαίνια για την Omonoia Christmas Market

Νέος εμπορικός και ψυχαγωγικός θεσμός της πρωτεύουσας

Tην Κυριακή 18/12 πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου εμπορικού και ψυχαγωγικού θεσμού της πρωτεύουσας, από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη με την παρουσία στελεχών των επίσημων χορηγών, γεμίζοντας λάμψη, ζωντάνια και χαμόγελα την ιστορική πλατεία Oμονοίας.

 

Με Live μουσική απο την Φιλαρμονική Αθηνών, εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, Red Bull DJ Set από την Ξένια Γκάλη, η Oμόνοια φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους σε μια συναρπαστική Xριστουγεννιάτικη γιορτή. Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, “Χριστούγεννα στην Αθήνα” ο Δήμος Αθηναίων με την υποστήριξη των Brown Hotels, SMB Capital, Hondos Center, Melia Athens, Athens Tiare μας καλεί έως και την 1η Ιανουαρίου, σε ένα άκρως εορταστικό και λαμπερό περιβάλλον, καθημερινά απο τις 11:00 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ προσφέροντας λαχταριστές λιχουδιές, επιλεγμένα δώρα, μουσικές και άφθονο κέφι σε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων.

O Leon Avigad, ιδρυτής των Brown Ηοtels, δήλωσε « η ομάδα των Brown Hotels, μαζί με τους συνεργάτες μας, χορηγούς, του Omonoia Christmas Market, είμαστε τόσο περήφανοι που μπορέσαμε να συμβάλουμε στην αναβίωση της πλατείας Ομονοίας, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της πλατείας, και έχει μεγάλη σημασία και για όλη την πόλη. Θα
ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, κ. Κώστα Μπακογιάννη, για τη συνεχή υποστήριξή του, το όραμά του και τη βοήθειά του σε αυτή τη σημαντική συνεργασία. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολη Αθηνών, για την καθοδήγηση και τις προσπάθειές τους. Καλώ τους Αθηναίους φίλους και τους γείτονές μας να μας επισκεφτείτε, μαζί με την οικογένειά σας, για να απολαύσετε αυτή την πολύ εορταστική ατμόσφαιρα αλλά και να δείτε από κοντά την ριζική και όμορφη μεταμόρφωση της Ομόνοιας. Καλά Χριστούγεννα!». 

Γιορτές στο Brown Acropol Athens
Η απόλυτη επιλογή για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, ατενίζει ανεμπόδιστα την Ακρόπολη και εκπέμπει την αύρα του πιο ενημερωμένου κοσμοπολιτισμού. Ανακαλύψτε εδώ τις εορταστικές προτάσεις του για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση και εξερευνήστε τα festive menus σε δύο μοναδικά dinner parties με live DJ Set:
Christmas Eve Dinner 24/12 στην τιμή των 55 ευρώ το άτομο
New Years’ Eve Dinner 31/12 στην τιμή των 65 ευρώ το άτομο

You might also like