Νέο pop-up store του Φρεσκούλη στην Θεσσαλονίκη

Εγκαινιάστηκε στην ιστορική Αγορά Μοδιάνο

Η εταιρία Φρεσκούλης η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση φρέσκιας σαλάτας προχώρησε στη δημιουργία ενός pop-up store, το οποίο μόλις  εγκαινιάστηκε στην ιστορική Αγορά Μοδιάνο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Εκεί θα διατίθεται στο κοινό, για πρώτη φορά, ολόκληρη την γκάμα Φρεσκούλης με τα 68 προϊόντα της .

 

Το νέο pop-up store του Φρεσκούλη στην καρδιά της ιστορικής Θεσσαλονίκης, είναι το νέο «σπίτι» της φρέσκιας σαλάτας εντός της μεγαλύτερης σκεπαστής αγοράς τροφίμων των Βαλκανίων, η οποία αναπαλαιωμένη και υπερσύγχρονη, υποδέχτηκε και πάλι το κοινό, στις αρχές Δεκεμβρίου. Σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, το brand που το 2004, εγκαινίασε την ιστορία της έτοιμης σαλάτας στην Ελλάδα, παρουσιάζει όλες τις κατηγορίες προϊόντων, που δημιούργησε τα τελευταία 18 χρόνια.

Εκεί, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν και να προμηθευτούν:

  • τις ολόφρεσκες, πλυμένες και έτοιμες για σερβίρισμα σαλάτες του Φρεσκούλη με συμβατικά και βιολογικά λαχανικά
  • τα βραβευμένα Super Bowls με τις υπερτροφές και τα συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας, έτοιμα για κατανάλωση
  • τα φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά για μαγείρεμα
  • τα υγιεινά γεύματα και snack to-go που καταναλώνονται εύκολα και ευχάριστα, πάντα και παντού τα οποία συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις σαλάτες Caesar’s και Quinoa vegan, φρέσκα φρούτα με γιαούρτι, φρουτοσαλάτες και λαχανικά ατμού.

Επιπλέον, στο νέο «We Love Salads», Pop-Up store by Φρεσκούλης, όλοι θα μπορούν να παραγγείλουν από το μενού, προτεινόμενες συνταγές σαλάτας. Επίσης, θα μπορούν να φτιάξουνε τη δική τους σαλάτα, όπως επιθυμούν, επιλέγοντας από τα διαθέσιμα υλικά του salad bar και να γευτούν έναν φρεσκοστυμμένο χυμό από φρούτα και λαχανικά. Στη διάθεση του κοινού θα υπάρχουν ακόμα βιβλία μαγειρικής, αφιερωμένα στην υγιεινή διατροφή και τη χορτοφαγία, σκεύη για ξεχωριστά σερβιρίσματα σαλάτας, αντικείμενα υπέρ ενός υγιεινού και αειφόρου τρόπου ζωής- όπως γυάλινα καλαμάκια, τάπερ, μπαμπού μαχαιροπήρουνα.

Το We love salads, pop up store by Φρεσκούλης βρίσκεται στην Αγορά Μοδιάνο, επί της Βασιλέως Ηρακλείου στα δεξιά της κεντρικής εισόδου και λειτουργεί καθημερινά ως τις 21.00.

 

Όπως αναφέρει η Αγγελική Ιωσηφίδου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας Eurocatering A.E.: “Σκεφτήκαμε πως χρόνια τώρα, όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας λατρεύουμε τις σαλάτες και τα πάντα γύρω από αυτές. Γιατί να μην το μοιραστούμε και με τον υπόλοιπο κόσμο; Εξάλλου τι είναι η αγάπη αν δεν την μοιράζεσαι; Μέσα από αυτό το  pop up κατάστημα, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την καινοτομία της μάρκας μέσα από τα offerings που έχει σε επίπεδο προϊόντων (σύνολο 68 κωδικοί), τα οποία μας τοποθετούν μπροστά από τα trends. Θέλουμε να μοιραστούμε την βαθιά γνώση και ταύτιση του Φρεσκούλη με τις σαλάτες, την αγάπη και τον σεβασμό μας προς τα λαχανικά και φρούτα, την αφοσίωση μας στο φρέσκο, την καινοτομία και την υγιεινή διατροφή.»

Συνεχίζοντας, τονίζει ότι: «Επίκεντρο μας είναι ο άνθρωπος και το well being του και μέσα από τα προϊόντα μας φροντίζουμε να εντάσσει στην ζωή του, σε όλες τις ώρες και με πολλούς τρόπους αυτήν την καθησυχαστική τροφή -ακόμη και στην πιο τολμηρή εκδοχή της- που θρέφει σώμα και ψυχή: την σαλάτα. Την βασίλισσα της υγιεινής διατροφής.»


To «We Love Salads» Pop-Up store by Φρεσκούλης είναι ένα έργο που σχεδίασε η Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας Eurοcatering Α.Ε. και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της Formaika Design, και την ταυτότητα που σχεδίασε η διαφημιστική εταιρεία της Θεσσαλονίκης Colibri. Η φωτογράφηση έγινε από το Aylo Studio. 

You might also like