ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Νέα σειρά γευμάτων

360o Plant Based Meals- φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ  διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της με μια νέα εντυπωσιακή γευστική πρόταση. Η νέα, καινοτόμος σειρά «360ο Plant Based Meals» συνδυάζει φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά, σε αγαπημένα ελληνικά πιάτα, δημιουργώντας πεντανόστιμα και πλήρη γεύματα.

 

Η σειρά «360ο Plant Based Meals» αποτελείται από τέσσερις ολοκληρωμένες προτάσεις γευμάτων, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, οι οποίοι θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση πρωτεϊνών ζωικής προέλευσης και να εντάξουν στη διατροφή τους περισσότερες επιλογές γευμάτων από φυτική πρωτεΐνη.

  • Φυτικά Κεφτεδάκια με Xωριάτικες Πατάτες Νάξου
  • Φυτικά Κεφτεδάκια με Πατάτες Κλασικές
  • Φυτικά Κεφτεδάκια με Γλυκοπατάτες
  • Φυτικά Κεφτεδάκια με Ρύζι & Λαχανικά

Τα προϊόντα της νέας σειράς «360ο Plant Based Meals» είναι έτοιμα σε μόλις 10’-15’ στο τηγάνι ή τον φούρνο, προσφέροντάς μια ιδανική πρόταση πλήρους γεύματος πλούσιου σε πρωτεΐνη, χωρίς γλουτένη, που καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Επιπλέον, η συσκευασία της νέας σειράς «360ο Plant Based Meals» υπογραμμίζει τη δέσμευση της Μπάρμπα Στάθης απέναντι στη βιωσιμότητα του πλανήτη, για ένα διαρκώς μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμη.

You might also like