Ζυθοποιία Πηνειού: Θα λανσάρει μπίρα με (γεύση) κάστανο

Στις αρχές του επόμενου μήνα

Η Ζυθοποιία Πηνειού και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μελιβοίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία από τις ελάχιστες προσπάθειες στην Ελλάδα, μπίρας με (γεύση) κάστανο. Η παρουσίαση έγινε πριν μερικές ημέρες στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού 7ο χλμ Επ. Οδού, Λαρισας – Συκουρίου, αλλά το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

 

Όπως αναφέρει η εταιρεία στη σχετική ανακοίνωση, «Στην πραγματικότητα το νέο προϊόν θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή τόσο για τον κόσμο της μπίρας, όσο και για το εμβληματικό προϊόν της Μελιβοίας το κάστανο». Μετά από μήνες ερευνών και συνεργασίας ανάμεσα σε τοπικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς, το νέο προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά παρουσιάζοντας μια νέα γαστρονομική πρόκληση, αλλά και νέους δρόμους τόσο στη γεύση, όσο και την τοπική επιχειρηματικότητα.

Πρόκειται για ένα παράδειγμα υποδειγματικής συνεργασίας και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων που θα ταξιδέψει το κάστανο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Η Ζυθοποιία Πηνειού διαθέτει αυτή τη στιγμή επτά μπίρες στο portfolio της (κάποιες απο αυτές με το brand Lola) ενώ έχει πραγματοποιήσει και συνεργασίες με άλλες ελληνικής ζυθοποιίες.

You might also like