Έρχεται η Fine Wine Food Crete

Πρώτη έκθεση οίνου, αποσταγμάτων και εκλεκτών τροφίμων στην Κρήτη

H πρώτη premium Ho.Re.Ca έκθεση οίνου, επιλεγμένων αποσταγμάτων και εκλεκτών τροφίμων, με τίτλο Fine Wine Food Crete έρχεται στην Κρήτη κι αναμένεται να συμμετέχουν ορισμένες από τις σημαντικότερες οινοποιίες της χώρας.

 

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 από τις 11:00 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης καλούνται επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και του τουρισμού καθώς και οι  λάτρεις του οίνου και της γαστρονομίας σε ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι.

Κορυφαίοι οινοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, εισαγωγείς οίνων του διεθνούς αμπελώνα, νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες και μικροί παραγωγοί εκλεκτών τροφίμων από κάθε μεριά της Ελλάδας θα πάρουν μέρος σε μια έκθεση που έρχεται να εμπνεύσει και να προτείνει τις πιο ποιοτικές επιλογές σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δελτίο Τύπου: «Πρόκειται για μία premium επαγγελματική έκθεση που απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης. Εκείνη την ημέρα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από τις ετικέτες και να δοκιμάσουν κρασιά, μπύρες, αποστάγματα, τοπικές λιχουδιές και μοναδικά προϊόντα».
You might also like