Η Pizza Fan με 90 καταστήματα πάει …ΚΕΜ

Συμμετέχει στην έκθεση franchising, στο ΜΕΚ Παιανίας από 3 έως 5 Μαρτίου

Η Pizza Fan, η εταιρεία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του pizza delivery, συμμετέχει στην Έκθεση ΚΕΜ Franchise που διεξάγεται στο ΜΕΚ Παιανίας από 3 έως 5 Μαρτίου. Εκεί η εταιρεία θα παρουσιάσει το επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο της που εδώ και 27 χρόνια αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της εστίασης.

 

Mε 90 καταστήματα, 2.000.000 ενεργούς πελάτες και 6.500.000 παραγγελίες το χρόνο η Pizza Fan προσφέρει σημαντική κερδοφορία και ασφαλή ανάπτυξη στους συνεργαζόμενους franchisees που αποτυπώνεται στο συνεχές άνοιγμα νέων καταστημάτων σε κάθε γειτονιά, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα σχετικά με τη συμμετοχή της Pizza Fan στην Έκθεση ΚΕΜ Franchise, «Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει στα πιο σύγχρονα μέσα που προσφέρει η τεχνολογία για υποστήριξη του πελάτη σε όλα τα στάδια της παραγγελίας, στην καινοτομία, στη συνεχή βελτιστοποίηση της οργάνωσης και του ελέγχου των διαδικασιών παραγωγής, στην ποιότητα των υλικών και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της».

You might also like