Συνεργασία ΠΟΕΣΕ με Δέλτα Ενεργειακοί Σύμβουλοι

Για πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας

Λόγω του γενικευμένου προβλήματος στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, η Ομοσπονδία ενημέρωσε τα μέλη της ότι η ΠΟΕΣΕ προέβη σε αποκλειστική συνεργασία με τη Δέλτα Ενεργειακοί Σύμβουλοι και παρέχει αποκλειστικά στους επαγγελματίες με ΚΑΔ 56.10, 56.21, 56.30 και 93.29 είτε ως κύρια είτε ως δευτερεύουσα δραστηριότητα αποτελεσματική μείωση των λειτουργικών εξόδων που αφορούν στο ρεύμα της επιχείρησής τους, λύσεις που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία και πρόσβαση σε εξατομικευμένες ενεργειακές λύσεις (όχι σε τυποποιημένες).

 

Το πακέτο που προσφέρει η Δέλτα Ενεργειακοί Σύμβουλοι έχει πραγματικό κόστος ενέργειας ανά μήνα (και όχι ανακοινώσιμο βάσει απλών τιμοκαταλόγων των προμηθευτών) και με περιθώριο μόλις 0,025€/kwh για τον Προμηθευτή Protergia Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Παράλληλα, οι πελάτες που θα παρουσιάσουν συνέπεια πληρωμής προ τη λήξης του λογαριασμού μήνα, από τον 2ο λογαριασμό και έπειτα θα ισχύει κάθε μήνα 3,5% έκπτωση συνέπειας επί του συνόλου των ανταγωνιστικών χρεώσεων.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΟΕΣΕ, «Η Δέλτα Ενεργειακοί Σύμβουλοι είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαπραγματεύεται και διαμεσολαβεί για δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες, προσφέρει κλαδικές λύσεις εξατομικευμένων συμβάσεων και με επιτυχημένη συνεργασία με άλλες 2 πολύ μεγάλες Ομοσπονδίες στην Ελλάδα. Για την ΠΟΕΣΕ η διαπραγμάτευση έγινε με την Protergia Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ τον νούμερο 1 εναλλακτικό καθετοποιημένο Προμηθευτή και Παραγωγό Ενέργειας στην Ελλάδα, καθώς προσφέρει τη μέγιστη εξασφάλιση τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα με εξαιρετική χρηματοοικονομική εικόνα και χωρίς να έχει καταγγείλει ποτέ συμβάσεις ηλεκτρικής ενέργειας λόγω οικονομικής δυσχέρειας».

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες  συμπληρώνοντας άμεσα τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο προκειμένου να κληθούν από τη Δέλτα Ενεργειακοί Σύμβουλοι καθώς το πακέτο θα ισχύει για το Φεβρουάριο για όσους πελάτες δεν είναι στην Protergia:

https://www.epaggelmatikorevma.gr/poese/

You might also like