Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σόουλ Κίτσεν

Το νέο εστιατόριο του Νεκτάριου Κεφαλά, στην Ευελπίδων

Με έναν νέο χώρο μπαίνει και πάλι στην εστιατορική πραγματικότητα της Αθήνας ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Κεφαλάς, γνωστός από την παλαιότερη δραστηριότητά του στο κέντρο της Αθήνας με το εστιατόριο- wine bar Fabrica De Vino.

 

Αυτή τη φορά η πρότασή του είναι το εστιατόριο ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας Σόουλ Κίτσεν το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από περίπου τρεις μήνες επί της Ευελπίδων 47, πολύ κοντά στο συγκρότημα των Δικαστηρίων.

«Όταν εμπνευστήκαμε το Σόουλ Κίτσεν, είπαμε: θέλουμε να κάνουμε έναν χώρο που να έχει τη ζεστασιά των 60’s , όπως την είχαμε δει στις ελληνικές ταινίες. Τις ελληνικές ταινίες που βλέπαμε όλοι, μετά το Κυριακάτικο τραπέζι των παιδικών μας χρονών» εξηγεί ο Νεκτάριος Κεφαλάς. Οι μεγάλες τραπεζαρίες που συνθέτουν τον χώρο είναι ιδανικές γι’ αυτές τις Κυριακές μεσημέρι.

 

Το εστιατόριο προσφέρει a la carte μενού και πιάτα ημέρας αλλά κι ένα extra ‘Κυριακάτικο’ πιάτο. Στο μενού περιλαμβάνονται ψητό ταλαγάνι με σπιτική μαρμελάδα και πετιμέζι Πολύδροσου (7 ευρώ), γίγαντες φούρνου με λιαστή ντομάτα (8 ευρώ), λαχανοντολμάδες και μουσακάς (10 ευρώ), φιλέτο προβατίνας με ανθό αλατιού που συνοδεύεται με κάποιο από τα πιάτα ημέρας (12 ευρώ), τσιπούρα φιλέτο σωτέ με χόρτα και μελιτζανοσαλάτα (15 ευρώ) αλλά και γλυκά (τιραμισού και τσιζ κέικ (7 ευρώ).

Όπως και στην προηγούμενη εστιατορική παρουσία του, ο Νεκτάριος Κεφαλάς προτείνει μια ενδιαφέρουσα λίστα ελληνικών κρασιών απ΄ όλους τους ελληνικούς αμπελώνες.
You might also like