Κυκλοφόρησε το 44ο τεύχος του Grill Magazine

Τεύχος Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2023

Κυκλοφόρησε το 44ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill Magazine, το πρώτο για το 2023. Στο νέο τεύχος μπορε΄΄ιτε να διαβάσετε, στην κεντρική συνέντευξη τις απόψεις της σεφ Ντίνας Νικολάου ενώ στην ύλη του τεύχους ξεχωρίζει το μεγάλο αφιέρωμα στις τάσεις εστίασης που αναπτύσσονται στο εσωτερικό της ελληνικής νεολαίας.

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

ΒΕVERAGE

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TΕCH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΔΙΕΘΝΗ

Νέα από την παγκόσμια αγορά

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ντίνα Νικολάου: «Της μόδας η ελληνική κουζίνα, αλλά θέλει προσοχή… »

ΑΓΟΡΑ

Το νέο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

Ο Μπεν Προβής, με ασιατικό, στο Γκάζι

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ψυχική υγεία & κουζίνα

«Γυναίκα 2023»: WSPC και Gérard Basset Foundation

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

RATIONAL: Το iVario στο catering

ΑΦΙΕΡΩΜΑ- VEGAN

Η αγορά των vegan προϊόντων

Επιλεγμένα προϊόντα & εταιρείες

Βαγγέλης Σπυράκης: Διευθυντής Marketing, mega meatless

ΑΦΙΕΡΩΜΑ- ΝΕΟΛΑΙΑ & ΕΣΤΙΑΣΗ

Έρευνα της ICAP

Έρευνα της Deloitte

Συνεντεύξεις με τρεις νέους καταναλωτές

Συνέντευξη με τον Νίκο Γαϊτάνο των Athens Vegan Burgers

ΑΦΙΕΡΩΜΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ

Έρευνες και ειδήσεις για την ελληνική αμπελουργία και τη βιομηχανία οίνου

NEW RESTO

Ανδρέας Σμυρλής- Λιακατάς και Retro Gastro στο Θησείο

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές της Ντίνας Νικολάου για το πρόγραμμα EURICE

ΒΙΒΛΙΟ

«Σουβλάκι» των Μπρεκουλάκη & Πετρίδου

You might also like