Κυκλοφόρησε το 44ο τεύχος του Grill Magazine
Τεύχος Ιανουάριος- Φεβρουάριος 2023
Κυκλοφόρησε το 44ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού Grill Magazine, το πρώτο για το 2023. Στο νέο τεύχος μπορε΄΄ιτε να διαβάσετε, στην κεντρική συνέντευξη τις απόψεις της σεφ Ντίνας Νικολάου ενώ στην ύλη του τεύχους ξεχωρίζει το μεγάλο αφιέρωμα στις τάσεις εστίασης που αναπτύσσονται στο εσωτερικό της ελληνικής νεολαίας.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
ΒΕVERAGE
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TΕCH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΔΙΕΘΝΗ
Νέα από την παγκόσμια αγορά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ντίνα Νικολάου: «Της μόδας η ελληνική κουζίνα, αλλά θέλει προσοχή… »
ΑΓΟΡΑ
Το νέο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ
Ο Μπεν Προβής, με ασιατικό, στο Γκάζι
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Ψυχική υγεία & κουζίνα
«Γυναίκα 2023»: WSPC και Gérard Basset Foundation
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
RATIONAL: Το iVario στο catering
ΑΦΙΕΡΩΜΑ- VEGAN
Η αγορά των vegan προϊόντων
Επιλεγμένα προϊόντα & εταιρείες
Βαγγέλης Σπυράκης: Διευθυντής Marketing, mega meatless
ΑΦΙΕΡΩΜΑ- ΝΕΟΛΑΙΑ & ΕΣΤΙΑΣΗ
Έρευνα της ICAP
Έρευνα της Deloitte
Συνεντεύξεις με τρεις νέους καταναλωτές
Συνέντευξη με τον Νίκο Γαϊτάνο των Athens Vegan Burgers
ΑΦΙΕΡΩΜΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ
Έρευνες και ειδήσεις για την ελληνική αμπελουργία και τη βιομηχανία οίνου
NEW RESTO
Ανδρέας Σμυρλής- Λιακατάς και Retro Gastro στο Θησείο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές της Ντίνας Νικολάου για το πρόγραμμα EURICE
ΒΙΒΛΙΟ
«Σουβλάκι» των Μπρεκουλάκη & Πετρίδου