Νέα VEGATRONIC 6000DZ από τον οίκο ΙΜΑ ILAPAK

Στην Ελλάδα από την Europack- Η εταιρεία στην INTERPACK (4-10 Μαΐου)

Ο οίκος ΙΜΑ ΙLAPAK, κορυφαίος στο είδος του για μηχανές εύκαμπτης συσκευασίας,  λανσάρει την επόμενη γενιά με τη συνεχούς κίνησης, κάθετη συσκευαστική μηχανή VΤ 6000DZ. Η συγκεκριμένη  μπορεί να διαμορφώσει σε υψηλές ταχύτητες  λειτουργίας σακούλες τύπου Doy shark (με zip ή χωρίς),  pillow, block bottom, quattro και 3SS (3 side seal) καθιστώντας τη μηχανή ιδανική λύση για εφαρμογές συσκευασίας τυριού σε διάφορες μορφές.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρύθμιση και η προσαρμογή της μηχανής, μπορεί να γίνει αυτόματα μειώνοντας σημαντικά  τους χρόνους αλλαγών σε διαφορετικό τύπο σακούλας. Χαρακτηριστικό της είναι ότι μπορεί να δεχθεί εξαρτήματα από παλαιότερες VT6000, όπως και να διαμορφώσει σακούλες doypack με ή χωρίς zip. Η μηχανή είναι έτοιμη για να δώσει στοιχεία Industry 4.0 και μπορεί να καλύψει υψηλά standard υγιεινής.

Η επίσημη παρουσίαση της  VΤ 6000 DZ θα γίνει στο περίπτερο της IMA ΙLAPAK (Hall 17 / A20-5) στην INTERPACK, τη μεγαλύτερη έκθεση συσκευασίας που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ από τις 04/05 έως τις 10/05Η ομάδα της Europack I.S θα βρίσκεται εκεί για να ξεναγήσει τους Έλληνες επισκέπτες στις εφαρμογές του οίκου και να τους προτείνει ιδανικές λύσεις για  κατακόρυφες και οριζόντιες μηχανές συσκευασίας.

You might also like