Βραδιά γευστικής γνωριμίας στο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

Υποδέχθηκε δημοσιογράφους από τον χώρο της γεύσης και του αθλητικού ρεπορτάζ.

Το εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ το οποίο βρίσκεται στο υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ OPAP ARENA –  Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε στη σάλα του, δημοσιογράφους από τον χώρο της γεύσης και του αθλητικού ρεπορτάζ σε μια βραδιά γευστικής γνωριμίας.

 

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν οι Χρήστος Αθανασιάδης, Χρήστος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Μάνος Γαβράς και Κώστας Μαστοράκης, εκ μέρους της εταιρείας Gendal,  μέλος του nice n easy group, η οποία διαχειρίζεται τις f&b υπηρεσίες του γηπέδου.

 O σεφ Χρήστος Αθανασιάδης υποδέχεται τους καλεσμένους της γευστικής δοκιμής στο Βυζαντινό

 

Το μενού της γευστικής δοκιμής περιελάμβανε πιάτα όπως ελαφριά αγιολί με αμύγδαλα, παστουρμαδόπιτα με χειροποίητο φύλλο, ταρτάρ μόσχου “σουτζουκάκι σμυρνέικο”, πολίτικη σαλάτα, μαντί γεμιστά με κιμά μόσχου, σουβλάκια προβατίνας και κρεμώδη χαλβά με παστέλι σουσαμιού ως γλυκιά επίγευση.

Το μενού του εστιατορίου περιέχει ελληνικές  πρώτες ύλες και βιολογικά, ποιοτικά και αγνά υλικά. Παραδοσιακές προτάσεις με γεύσεις και αρώματα από την  αστική κουζίνα της Πόλης και της Μικράς Ασίας, που συνδιαλέγονται ευφάνταστα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και  την υψηλή τεχνική.

Ο Μάνος Γαβράς παρουσιάζει το Βυζαντινό. Αριστερά ο Χρήστος Αθανασιάδης και δεξιά ο Κώστας Μαστοράκης

 

 

Κάθε Κυριακή, μπορείτε να απολαύσετε το Βυζαντινό Πρωινό με πολλά μικρά  γευστικά πιάτα, όπως παραδοσιακά σερβίρεται στην Πόλη, σε έναν χώρο 1.000 τ.μ και  πανοραμική θέα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ.


Το Βυζαντινό είναι ανοιχτό Πέμπτη έως Παρασκευή 18.00 – 24.00, Σάββατο – Κυριακή 12.00 – 24.00 καθώς και τις ημέρες των αγώνων.

You might also like