Η Φάρμα Μητσόπουλος στην Food Expo 2023

Παρουσίασε την τεχνογνωσία της αλλά και μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στο Hall 2 που ανέδειξε μοναδικά την τεχνογνωσία αλλά και την μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων, η Φάρμα Μητσόπουλος βρέθηκε για μια ακόμα χρονιά στην Food Expo 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης κατέκλυσαν το περίπτερο της Φάρμα Μητσόπουλος και τις τρεις ημέρες, απολαμβάνοντας τα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης προϊόντα, όπως τον προψημένο γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, τα γευστικά σουβλάκια, τα εντυπωσιακά κεμπάπ γεμιστά με γραβιέρα καθώς και τα καινοτόμα παναρισμένα προϊόντα όπως είναι η χοιρινή μπουκιά και το σνίτσελ.

Τις εντυπώσεις όλων έκλεψε η νέα σειρά ΨΗΜΕΝΑ με τους 10 διαφορετικούς κωδικούς, οι οποίοι παρουσιάστηκαν με μοναδικό τρόπο μέσα από τα live cooking shows που διοργάνωσε η Φάρμα Μητσόπουλος με τον Chef Ηλία Σκουλά και την προσκεκλημένη Μυρσίνη Λαμπράκη.

 

Η νέα σειρά ΨΗΜΕΝΑ, προσφέρει γευστικές προτάσεις που θυμίζουν σπιτικές συνταγές ενώ προσφέρει ευκολία και ξεγνοιασιά, καθώς χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά ζέσταμα. Πρόκειται για κρέας ανώτερης ποιότητας με φυσικά μυρωδικά και μπαχαρικά που στόχο έχουν να γίνουν η καλύτερη λύση για το καθημερινό τραπέζι και να απογειώσουν τις γευστικές αισθήσεις κάθε καταναλωτή.

Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων της Φάρμα Μητσόπουλος, προωθούν την κουλτούρα της ανακύκλωσης μέσω της χρήσης μειωμένου πλαστικού στις συσκευασίες τους, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

Στο περίπτερο της Φάρμα Μητσόπουλος, συνεργάτες της εταιρείας από το κανάλι του retail,το κανάλι HORECA όσο και από το εξαγωγικό κανάλι, ενημερώθηκαν για τα προϊόντα, τα νέα λανσαρίσματα καθώς και την υψηλή καινοτομία και ασφάλεια που χαρακτηρίζει κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, διευρύνοντας στρατηγικές συνεργασίες για την εταιρεία.


Στο πέρας της έκθεσης, η Φάρμα Μητσόπουλος πιστή και στην κοινωνική ευαισθητοποίηση που τη χαρακτηρίζει, δώρισε πάνω από 200 τεμάχια προϊόντων στο Σωματείο ΡΕΤΟ ΕΛΛΑΣ.

You might also like