Στον Βεσυρόπουλο ο ΣΚΕΑΝΑ

Συζήτησαν για τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου

Συνάντηση με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο, Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας πραγματοποίησαν χθες ,ο Κώστας Σαμανίδης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών   Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας (ΣΙΚΚΕΔ) Βέροιας και ο Τάσος Γιατράς, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ).

Ο Ap. Βεσυρόπουλος μετά την παρουσία του στο 3ο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης, που διοργάνωσε η estiasigreece και η ΠΕΘ στην Θεσσαλονίκη, έκανε μια πλήρη και εξειδικευμένη αναφορά σε κρίσιμα ζητήματα του κλάδου. Αιγιαλός, φορολογική συμμόρφωση, ΦΠΑ, ΕΦΚ καθώς και επιμέρους θέματα τέθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και με κοινή την επιλογή για ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο λειτουργίας, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θα προάγει το υγιή ανταγωνισμό.

Από την πλευρά των δύο συλλογικών φορέων στο χώρο της εστίασης, κατατέθηκε στον Απ. Βεσυρόπουλο ολοκληρωμένο υπόμνημα για τον αιγιαλό καθώς και ο «οδικός χάρτης» της εστίασης με όλες τις διεκδικήσεις που εξορθολογίζουν τον κλάδο και τον καθιστούν βιώσιμο.

You might also like