Κυκλοφόρησε το 45ο τεύχος του The Grill
Τεύχος Μάρτιος - Απρίλιος 2023
Κυκλοφόρησε το 45ο τεύχος του κλαδικού- επιχειρηματικού περιοδικού The Grill.
Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη με τον επιχειρηματία Σπύρο Αλαφούζο, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Butcher’s Burger & Butcher’s Sandwiches, καθώς επίσης και το αφιέρωμα στην εκκεντρική γειτονιά των Πετραλώνων, μια γειτονιά που εξακολουθεί να ξεχωρίζει για τα μοναδικά της στέκια μέχρι και σήμερα. Τέλος, στο τεύχος φιλοξενείται η αποστολή στο Messinia Forum 2023, στο οποίο αναπτύχθηκαν απόψεις γύρω απο την εστίαση και τον τουρισμό στην Μεσσηνία & Καλαμάτα για το 2023 και όχι μόνο.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Βιομηχανία, εμπόριο και εστίαση
TECH
Εξοπλισμός & πληροφορική
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΔΟΚ: Συνεχίζει κανονικά με απόφαση του ΣτΕ
ΕΡΕΥΝΑ
Delivery: Απογοητεύει όλο και περισσότερους
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- Ο ΣΕΕΜΕ εντάχθηκε στον ευρωπαϊκό φορέα του κλάδου
- Rational: Πρώτα η εξοικονόμηση ενέργειας
ΑΓΟΡΑ
- Goody’s-Everest: Ενισχύεται στο εξωτερικό
- McDonald’s: Νέο εστιατόριο στην Ακρόπολη
ΑΠΟΣΤΟΛΗ | Messinia Forum 2023
- Καλαμάτα & Μεσσηνία: Εστιατόρια & τουρισμός στο προσκήνιο
- Η εστίαση χρειάζεται ‘εργαλεία’ ανάπτυξης
- Γιώργος Καββαθάς [ΠΟΕΣΕ]: «Η εστίαση γεννάει ‘υποχρεώσεις’»
- Καλαμάτα & Μεσσηνία: Το εστιατορικό & τουριστικό αύριο
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Burger
- Μια πρόταση για όλα τα γούστα
- Συνέντευξη: Σπύρος Αλαφούζος, Butcher’s Burger
- Στον αστερισμό τουμπέργκερ: Προϊόντα & εταιρείες
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Πετράλωνα
- Κατηφορίζοντας ή ανηφορίζοντας;
- Ταβέρνα του ΟικονόμουΙστορία δεκαετιών
- Στην αυλή του Upupa Epops
- Chez Lucien- Το Παρίσι στα Πετράλων
ΒΙΒΛΙΟ
«Οι αναμνήσεις ενός μαγειριστή» του Ηλία Μαμαλάκη