Κυκλοφόρησε το 45ο τεύχος του The Grill

Τεύχος Μάρτιος - Απρίλιος 2023

Κυκλοφόρησε το 45ο τεύχος του κλαδικού- επιχειρηματικού περιοδικού The Grill.

 

Σε αυτό το τεύχος μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη με τον επιχειρηματία Σπύρο Αλαφούζο, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Butcher’s Burger & Butcher’s Sandwiches, καθώς επίσης και το αφιέρωμα στην εκκεντρική γειτονιά των  Πετραλώνων, μια γειτονιά που εξακολουθεί να ξεχωρίζει για τα μοναδικά της στέκια μέχρι και σήμερα. Τέλος, στο τεύχος φιλοξενείται η αποστολή στο Messinia Forum 2023, στο οποίο αναπτύχθηκαν απόψεις γύρω απο την εστίαση και τον τουρισμό στην Μεσσηνία & Καλαμάτα για το 2023 και όχι μόνο.

 

Περιεχόμενα τεύχους

NEWS

Βιομηχανία, εμπόριο και εστίαση

TECH

Εξοπλισμός & πληροφορική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΔΟΚ: Συνεχίζει κανονικά με απόφαση του ΣτΕ

ΕΡΕΥΝΑ 

Delivery: Απογοητεύει όλο και περισσότερους

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 

  • Ο ΣΕΕΜΕ εντάχθηκε στον ευρωπαϊκό φορέα του κλάδου
  • Rational: Πρώτα η εξοικονόμηση ενέργειας

ΑΓΟΡΑ 

  • Goody’s-Everest: Ενισχύεται στο εξωτερικό
  • McDonald’s: Νέο εστιατόριο στην Ακρόπολη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ | Messinia Forum 2023

  • Καλαμάτα & Μεσσηνία: Εστιατόρια & τουρισμός στο προσκήνιο
  • Η εστίαση χρειάζεται ‘εργαλεία’ ανάπτυξης
  • Γιώργος Καββαθάς [ΠΟΕΣΕ]: «Η εστίαση γεννάει ‘υποχρεώσεις’»
  • Καλαμάτα & Μεσσηνία: Το εστιατορικό & τουριστικό αύριο

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Burger 

  • Μια πρόταση για όλα τα γούστα
  • Συνέντευξη: Σπύρος Αλαφούζος, Butcher’s Burger
  • Στον αστερισμό τουμπέργκερ: Προϊόντα & εταιρείες

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Πετράλωνα 

  • Κατηφορίζοντας ή ανηφορίζοντας;
  • Ταβέρνα του ΟικονόμουΙστορία δεκαετιών
  • Στην αυλή του Upupa Epops
  • Chez Lucien- Το Παρίσι στα Πετράλων

ΒΙΒΛΙΟ

«Οι αναμνήσεις ενός μαγειριστή» του Ηλία Μαμαλάκη

 

 

 

 

 

 

 

You might also like