Συνεργασία Hellenic Farming και Έλαια Σητείας

Εμπορική συνεργασία μεταξύ της Hellenic Farming με τα Έλαια Σητείας – LASITIA

Η Hellenic Farming, που διακινεί τα επώνυμα νωπά προϊόντα Lucia’s Farm , μετά από συστηματικές και συντονισμένες ενέργειες υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την  εταιρία Έλαια Σητείας – LASITIA ΑΕ , για την αποκλειστική  διάθεση των brands του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου ΠΟΠ  Σητείας, ‘‘LASITIA’’, στην Ελληνική αγορά.

 

Απώτερος στόχος της συνεργασίας είναι, να αναδείξει και τοποθετήσει  το διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο  ΠΟΠ Σητείας, LASITIA,  ως  το κορυφαίο και αυθεντικό ελαιόλαδο, που παράγεται και τυποποιείται στην Σητεία της Κρήτης. Η εξαιρετικά υψηλή ποιότητα του είναι προσιτή στον καταναλωτή, προκειμένου ο καθένας να έχει στο τραπέζι του, ένα από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά Εξαιρετικά Παρθένα ελαιόλαδα.

Ο Γενικός Διευθυντής  της Hellenic Farming  Αλέξανδρος Βουρτσάκης δήλωσε: «Η Hellenic Farming δραστηριοποιείται στην εμπορία επιλεγμένων επώνυμων αγροτικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, μέσω της συμβολαιακής γεωργίας, υπό το brand Lucia’s Farm. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας, τομάτες, τοματίνια, πατάτες, κεράσια λεμόνια, κ.α. στην Ελληνική αγορά από το 2005, κυρίως στα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ. Το Eξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο  ΠΟΠ Σητείας, Lasitia, που παράγεται και τυποποιείται, ίσως το μόνο,  στην Σητεία, είναι εξ’ ορισμού  προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στην  φιλοσοφία και την αποστολή της εταιρίας μας. Στόχος μας είναι η ανάδειξή του ως του κορυφαίου αυθεντικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου,  το οποίο είναι προσιτό στον Έλληνα καταναλωτή».

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Έλαια Σητείας, Γεώργιος Κονδύλης  δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι πως η συμφωνία με την Hellenic Farming, με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια αντίληψη για την ανάδειξη και προώθηση επώνυμων ελληνικών προϊόντων στα μάτια του Έλληνα καταναλωτή,  θα μας επιτρέψει να έχουμε την επιθυμητή παρουσία σε ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να υπάρχουν συνέργειες που όχι μόνο μειώνουν το κόστος πωλήσεων με αποτέλεσμα τη συγκράτηση των τιμών, αλλά και αυξάνουν την δυναμική των προϊόντων στην αγορά».

You might also like