Η Creta Farms λανσάρει τα «Παραδοσιακά» χωριάτικα λουκάνικα

Με έμπνευση από τη Μακεδονία και την Κρήτη- Σε δύο νέες γεύσεις

Η Creta Farms εμπλουτίζει την ήδη εδραιωμένη σειρά αλλαντικών της, με τα «Παραδοσιακά» χωριάτικα λουκάνικα, λανσάροντας δύο νέους κωδικούς, τα πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα με γευστικές επιρροές από τη Μακεδονία και τα γεμιστά λουκάνικα με γραβιέρα, που μας «ταξιδεύουν» στις μοναδικές γεύσεις της Κρήτης.

 

Τα  χωριάτικα λουκάνικα της Creta Farms επάξια αποτελούν την πιο παραδοσιακή κατηγορία αλλαντικών, με ποικιλία συνταγών και γεύσεων από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Η αγαπημένη σειρά της Creta Farms συγκεντρώνει απολαυστικές παραδοσιακές συνταγές εδώ και αρκετά χρόνια από όλη την Ελλάδα έχοντας κερδίσει γευστικά και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές με τις πρώτες γεύσεις της να αποτελούν τα χωριάτικα λουκάνικα με μυρωδικά από την Κρήτη και τα χωριάτικα λουκάνικα με πράσο από τα Τρίκαλα. Η αλλαντοβιομηχανία είναι πλέον έτοιμη να προσθέσει δυο ακόμα μοναδικές, γευστικές επιλογές, διασφαλίζοντας πάντοτε την εξαιρετική ποιότητα για την οποία είναι ήδη γνωστή.

Οι δύο νέες γεύσεις αποτελούν μια κατηγορία με έντονο τοπικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα:

Τα νέα παραδοσιακά πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα, προέρχονται από μια αγαπημένη συνταγή από τη Μακεδονία, ιδανική για όσους απολαμβάνουν τις έντονες γεύσεις, η οποία ισορροπεί αρμονικά το υψηλής ποιότητας χοιρινό κρέας με τη σπιρτάδα του πιπεριού προσφέροντας μια ιδιαίτερη και ευχάριστα καυτερή γεύση για τους λάτρεις του είδους. Το προϊόν συνδυάζεται τέλεια με μια υπέροχη ποικιλία από μεζεδάκια που συντροφεύει μια παγωμένη μπύρα ή ένα υπέροχο ούζο.

Τα νέα παραδοσιακά πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα με Κρητική Γραβιέρα ΠΟΠ αποτελούν τη δεύτερη νέα γευστική πρόταση της Creta Farms. Πρόκειται για έναν από τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς κρητικών γεύσεων, όπου η κρητική συνταγή των λουκάνικων συνδυάζεται εξαιρετικά με τη μοναδική γεύση της κρητικής γραβιέρας. Αποτέλεσμα της εν λόγω γευστικής δημιουργίας είναι ένα προϊόν με πολύ πλούσια και γεμάτη γεύση που κάθε φορά που το δοκιμάζεις «σε ταξιδεύει» στα χωριά της Κρήτης.


Οι καταναλωτές έχουν ήδη δείξει ισχυρή προτίμηση στα παραδοσιακά λουκάνικα της Creta Farms δίνοντάς της ηγετική θέση στην κατηγορία των επωνύμων χωριάτικων λουκάνικων.

You might also like