Έκλεισαν τα καταστήματα της Φάρμας Μπράλου

Δυσβάσταχτες οι οικονομικές απώλειές της

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Φάρμα Μπράλου γνωστοποίησε οτι τα καταστήματα της έκλεισαν οριστικά. Η δυσάρεστη εξέλιξη για την ελληνική εταιρεία παραγωγής τυποποίησης και διάθεσης νωπού κρέατος οφείλεται στην αδυναμία της να αντιμετωπίσει τις συνεχώς αυξανόμενες οικονομικές ζημίες της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσίευσε η εταιρεία: « Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς πελάτες της Φάρμας Μπράλου, ότι όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης κρέατος, καθώς και τα καταστήματα εστίασης, έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και για την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τα σχέδια μας, για τη νέα εποχή».

Η εταιρεία είχε παρουσιάσει στη χρήση του 2021 κύκλο εργασιών περίπου 2 εκατ. ευρώ αλλά με ζημίες που ξεπερνούσαν τις 360.000 ευρώ. Μετά τη δραστηριοποίησή της στην κτηνοτροφία, η εταιρεία εισήλθε στη λιανική αρχικά με κατάστημα στην Κηφισιά και στη συνέχεια με κατάστημα – κρεοπωλείο και εστιατόριο- στο νεοσύστατο τότε Yoneni’s στο Κολωνάκι.

Διέθετε καταστήματα/ εστιατόρια σε Κολωνάκι ενώ πριν δύο χρόνια είχε ανοίξει νέο κατάστημα στη Βούλα (κρεοπωλείο και εστιατόριο μαζί κατά τα πρότυπα της αρχικής επένδυσης στο Κολωνάκι).


Στην κεντρική φωτογραφία το κατάστημα στην Μηλιώνη στο Κολωνάκι

You might also like