‘Δρόμος του Κρασιού’ 27 – 28 Μαΐου 2023 στην Ηρακλειδών

Ξεχωριστή οινική εμπειρία στο εστιατόριο Retro Gastro, στο Θησείο 

Το 2ο κατά σειρά οινικό γεγονός με τίτλο ‘Ο Δρόμος του Κρασιού’ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Athens City Festival το διήμερο  27 – 28 Μαΐου 2023, στο εστιατόριο Retro Gastro  (Ηρακλειδών 30 – 21).

 

Όταν σκέφτεσαι Αθήνα και ιστορικό κέντρο δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς για τα μεγάλα φεστιβάλ της Αρχαιότητας και ιδιαίτερα αυτά με αναφορά στο θεό Διόνυσο και τον Οίνο που “ευφραίνει καρδίαν” .

Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας σε ένα δρόμο γεμάτο προκλήσεις για τις αισθήσεις σας και παραγωγούς έτοιμους να σας δώσουν το έναυσμα για ανακαλύψεις από όλη την Ελλάδα .. Αυτός θέλουμε να είναι και ο Δρόμος του Κρασιού στην Ηρακλειδών – ένας ιστορικός πεζόδρομος του κέντρου της Αθήνας ξεχασμένος στον χρόνο που αναβλύζει ζωντάνια πλέον.

Συμμετέχουν τα οινοποιεία: Οινογένεσις– Δαλαμάρας – Κτήμα Νεραντζή – Μοσχόπολις – Winebox – Dameli – Μπελίδης – Ρομαλίδης – Μποσινάκη – Χρήστος Κουλουριώτης (The  – Knack Project) – ΖοίνοςWinery – Λύκος – AkkermanWineImports – RiraWinery – Παπαγιάννης Winery (Αττικός Αμπελώνας) – Σταμάτης – JimaWinery – Vatista – Αναστασίου – Κορονιώτη – Λαφαζάνης – Κλάδος – Ερυθρού Ρόδου – Αμπελοτεμάχιο 211

You might also like