Τα κρασιά της Kylie Minogue έρχονται στην Ελλάδα

Αποκλειστικά από τη GENKA 1877

H GENKA 1877, η ιστορική, ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή στην Ελλάδα της σειράς κρασιών της γνωστής popstar, Kylie Minogue που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020 και γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

 

Με πολλαπλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δυο βραβείων Gold από το έγκριτο Drinks Business Wine Awards, τα κρασιά της Kylie Minogue έχουν καταφέρει μέσασε 3 χρόνια να κατακτήσουν την κορυφή σε πωλήσεις ροζέ στην Αγγλία!

 

Στην ελληνική αγορά αναμένονται πέντε ετικέτες με την υπογραφή της KylieMinogue, η κάθε μια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από απαλό ροζέ Προβηγκίας μέχρι Prosecco Rose, Αφρώδες Ροζέ χωρίς αλκοόλ και κρεμώδες Chardonnay από τη χώρα καταγωγής της, την Αυστραλία.


Αυτή τη στιγμή η GENKA 1877 διαθέτει έξι καταστήματα λιανικής πώλησης, τα Cellier σε, Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό, Σύνταγμα, Συγγρού ΦΙΞ και Συγγρού ενώ σύντομα ανοίγει τις πόρτες του το 7ο κατάστημα της αλυσίδας στο Navarino Agora. Ίδρυσε το πρώτο Wine Club στην Ελλάδα το 1989 και διοργανώνει την έκθεση – θεσμό, “Cellier Wine Fair”, εδώ και 15 χρόνια.
You might also like