Ο Γιάννης Βογιατζής και πάλι πρόεδρος του ΣΕΟ

Αλλά με νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου αναδείχθηκε από την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή του ενώ πρόεδρος ανέλαβε – για δεύτερη θητεία- ο Γιάννης Βογιατζής.

 

Την ετήσια τακτική, εκλογική αυτή τη φορά, Γενική του Συνέλευση πραγματοποίησε διαδικτυακά ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου την Πέμπτη 11 Μαΐου όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων ετών.

Σημαντική απόφαση της Γενική Συνέλευσης, ήταν  η ανακήρυξη του Γιώργου Σκούρα ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Ο Γιώργος Σκούρας ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου. Μια μεγάλη πορεία επιβραβεύεται

 

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις πρόσφατες εκλογές του Μαϊου στη Γενική Συνέλευση είναι το εξής:

Πρόεδρος :  Βογιατζής Γιάννης   

Αντιπρόεδροι : Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη και  Τσιλιλής Κώστας         

Γενικός Γραμματέας : Μπουτάρης Στέλλιος

Έφορος :  Σπανός Αριστείδης 

Μέλη : Αλεξάκης Απόστολος, Γαρυπίδης Κων/νος, Ζαχαρίας Νίκος, Κεχρής Στυλιανός, Λαζαρίδη Φεντερίκα, Σπυροπούλου Κωνσταντίνα, Τσέλεπος Άρης και Χατζημιχάλης Λεωνίδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ αποτελείται από δεκατρία μέλη, τα επτά μέλη εκλεγμένα από την Επικράτεια και έξι μέλη τα οποία το κάθε ένα ορίζεται και αντιπροσωπεύει κάθε μία από τις έξι Περιφερειακές Οργανώσεις της χώρας.

Ο Δρ. Γιάννης Βογιατζής  που εξελέγη ομόφωνα για δεύτερη θητεία Πρόεδρος του Δ.Σ. δήλωσε: «Το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ανοίγει μια νέα σελίδα του ιστορικού συλλογικού οργάνου της Ελληνικής Οινοποιίας ως το πρώτο με την καινούργια του καταστατική δομή. Συνδυάζει σοβαρά πλεονεκτήματα όπως η συμμετοχή νέων συναδέλφων, η ισορροπία των ¨μεγάλων – μικρών¨, η γεωγραφική διασπορά, τα οποία μαζί με την ενισχυμένη συμμετοχή των περιφερειακών οργανώσεων στον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου, μας γεμίζουν αισιοδοξία για την διετή θητεία που ανοίγεται μπροστά μας».

You might also like