Δυναμική συνεργασία Γρηγόρης και Skroutz

Τοποθέτηση Skroutz Point σε 70 καταστήματα Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης, στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες και της αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας, ξεκίνησε συνεργασία με τη Skroutz για την τοποθέτηση Skroutz Point στα φυσικά καταστήματά του, αξιοποιώντας το διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

 

Ήδη έχουν τοποθετηθεί θυρίδες αυτόματης παραλαβής, Skroutz Point, στον εξωτερικό ή τον εσωτερικό χώρο 70 καταστημάτων Γρηγόρης. Τα καταστήματα βρίσκονται σε κομβικά σημεία, με εύκολη πρόσβαση και αρκετά από αυτά διαθέτουν χώρο σύντομης στάθμευσης. Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές παραλαμβάνουν το δέμα τους, γρήγορα και εύκολα, όποια στιγμή της ημέρας τους εξυπηρετεί, ακόμα και τις Κυριακές ή τις αργίες.

Το αποτέλεσμα της, μέχρι στιγμής, συνεργασίας είναι εξαιρετικό και η ανταπόκριση των καταναλωτών ιδιαίτερα θετική, καθώς κάνοντας  μία στάση στον Γρηγόρη για τον καθημερινό ανεφοδιασμό τους με καφέ και φαγητό, μπορούν πλέον να παραλάβουν και το δέμα τους.

Ο Γρηγόρης και η Skroutz προσφέρουν νέα επίπεδα άνεσης, ευκολίας και ευελιξίας και έχουν σαν στόχο τη μελλοντική ανάπτυξη της συνεργασίας σε επιπλέον σημεία του δικτύου καταστημάτων Γρηγόρης.

You might also like