Προσφορές από την l’artigiano

Αλμυρές και γλυκιές επιλογές για όλα τα γούστα

Η l’artigiano δημιουργεί νέες προσφορές ιδανικές για την περίοδο του καλοκαιριού προσφέροντας αλμυρές και γλυκιές επιλογές για όλα τα γούστα.

 

Η παντοτινά αγαπημένη πίτσα μικρών και μεγάλων, η πίτσα Μαργαρίτα, γίνεται η κορυφαία επιλογή των l’artigiano-lovers για κάθε στιγμή της ημέρας, αφού με μόνο 5 ευρώ όλοι απολαμβάνουν πίτσα Margherita 6 κομματιών σε κάθε on line delivery παραγγελία τους. Κι επειδή καλοκαίρι σημαίνει λαχταριστές γεύσεις κάθε ημέρα, η l’artigiano προσφέρει limited προνομιακές τιμές για ορισμένο χρονικό διάστημα σε signature συνταγές της, όπως τα φρέσκα ζυμαρικά fiocchetti με γέμιση τυριών, το ζουμερό κοτόπουλο κηπουρού, τη δροσιστική σαλάτα pollo και το απολαυστικό risotto verdura.

Οι cool καλοκαιρινές προσφορές συνεχίζονται αφού οι πίτσες l’artigiano συνδυάζονται με δροσιστικές γεύσεις παγωτών, δημιουργώντας την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού. Πιο συγκεκριμένα οι νέες προσφορές καλύπτουν κάθε ανάγκη και περίσταση περιλαμβάνοντας πίτσες 6, 8 και 9 κομματιών μαζί με τις λαχταριστές γεύσεις τωνBen & Jerry’s και Magic παγωτών.

You might also like