Ψηφιακό σύστημα διαχείρισης κουζίνας από τη Rational

Πρόκειται για την τεχνολογία ConnectedCooking, μέσω σύνδεσης cloud OPC UA

Η Rational εισήγαγε ένα νέο ψηφιακό μέσο, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα συστήματος μαγειρέματος και HACCP σε συστήματα άλλων κατασκευαστών σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, παρέχοντας έτσι διαφάνεια.

 

Η τεχνολογία  ConnectedCooking περιλαμβάνει τη διανομή προγραμμάτων μαγειρικής και την ενημέρωση του λογισμικού συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, η Rational προσφέρει έναν ασφαλή και απλό τρόπο για τη διασφάλιση της διαλειτουργικότητας των συστημάτων της. Για παράδειγμα, ολόκληρη η διαδικασία μαγειρέματος, από τον προγραμματισμό και την προετοιμασία, μέχρι την παρακολούθηση και τη μετεπεξεργασία, μπορεί να απλοποιηθεί σε ένα ενιαίο σύστημα. Έτσι, οι διαδικασίες της κουζίνας βελτιστοποιούνται και η ποιότητα των πιάτων βελτιώνεται.

Ο Sebastian Lay, υπεύθυνος για τις Ψηφιακές Λύσεις Πελατών στη Rational, εξηγεί: «Με αυτήν την καινοτόμο λειτουργία στο ConnectedCooking, οι πελάτες μας μπορούν επιτέλους να παρακολουθούν τα δεδομένα HACCP και να βελτιστοποιούν τις ροές εργασίας τους με απλό τρόπο. Είναι μια λειτουργία που θα διαθέσουμε παγκοσμίως για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κάνουν τις κουζίνες τους πιο ασφαλείς και πιο αποτελεσματικές».

Η νέα σύνδεση cloud OPC UA από τo ConnectedCooking είναι, πλέον, διαθέσιμη παγκοσμίως και δωρεάν για τα συστήματα μαγειρέματος iCombi Pro, iVario Pro, SelfCookingCenter και VarioCookingCenter. Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και δωρεάν εγγραφή σε λογαριασμό ConnectedCooking.

 

You might also like