Νέο κατάστημα Pizza Fan στην Βάρη

Η αλυσίδα διαθέτει πλέον διαθέτει 88 καταστήματα

Το νέο  κατάστημα Pizza Fan στη Βάρη είναι γεγονός. Ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 20 Ιουνίου στη διεύθυνση: Βασιλέως Κωσταντίνου 3 και έρχεται να προσφέρει ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση με λαχταριστές γεύσεις και καινοτόμα προϊόντα, στους φίλους της εταιρείας που ζουν στα νότια προάστια της Αττικής.

 

Με το δίκτυο της να εξαπλώνεται  δυναμικά τα τελευταία χρόνια και ολοκληρώνοντας σταδιακά το επιτυχημένο rebranding όλων των καταστημάτων της, η Pizza Fan έχει φτάσει σήμερα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σχετικά στο δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του νέου καταστήματος, η εταιρεία «Είναι κοντά στους ανθρώπους που την αγαπήσανε για τις πρωτότυπες συνταγές, τα ποιοτικά υλικά, τη μεγάλη ποικιλία του μενού και τις σημαντικές προσφορές που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να μπορούν να αγοράσουν ακόμα φτηνότερα».

Η Pizza Fan, μια 100% ελληνική εταιρεία, έχει μια επιτυχημένη πορεία 27 χρόνων στο χώρο της εστίασης και είναι σήμερα η No1 εταιρεία pizza delivery με 88 καταστήματα.

You might also like