5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema

Το διήμερο 21 και 22 Ιουλίου

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου Lemnos Philema θα λάβει χώρα φέτος με εμπλουτισμένο πρόγραμμα, βραβεία και καλεσμένους τον Ηλία Μαμαλάκη, την chef Ντίνα Νικολάου και την Μαρίνα Ζαφείρη.

 

Παραγωγοί, οινοποιοί και εστιάτορες της Λήμνου, μέλη του Συλλόγου Γαστρονομίας και Οίνου Λήμνου συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της γαστρονομίας και θα είναι παρόντες στο Φεστιβάλ, στο Γυμνάσιο Μύρινας στο Ρωμέικο Γιαλό, στις 22 Ιουλίου.

Το Lemnos Philema επεκτείνει το Φεστιβάλ με το Lemnos Philema Hub, μια ημέρα με ομιλίες από τον Ηλία Μαμαλάκη, την Ντίνα Νικολάου καθώς και παραγωγούς και οινοποιούς της Λήμνου, με θέμα “Εντοπιότητα και τα Ελληνικά Προϊόντα στο Εξωτερικό”. Παράλληλα με το Hub, το Lemnos Philema για πρώτη χρονιά φέτος θα απονείμει τα βραβεία: Lemnos Philema Awards για τη συμβολή στην ανάδειξη και διατήρηση του πολιτισμού / γαστρονομίας / οίνου της Λήμνου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • 21 Ιουλίου, 20:00 – 22:00

Lemnos Philema Hub & Lemnos Philema Awards

Mια ημερίδα αφιερωμένη σε ομιλίες πάνω στην θεματολογία “Εντοπιότητα και τα Ελληνικά Προϊόντα στο Εξωτερικό” , με καλεσμένους ομιλητές τον καταξιωμένο κ. Ηλία Μαμαλάκη και την γνωστή τηλεοπτική chef κα. Ντίνα Νικολάου η οποία είναι ιδιοκτήτρια εστιατορίων στο Παρίσι. Οι ομιλίες θα είναι ανοιχτές προς το κοινό και σε αυτές θα συμμετάσχουν παραγωγοί και οινοποιοί της Λήμνου σε μια ανοιχτή συζήτηση όπου το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει με ερωτήσεις.

Παράλληλα με το Hub, το Lemnos Philema για πρώτη χρονιά φέτος θα απονείμει τα βραβεία: Lemnos Philema Awards για τη συνεισφορά στον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τον οίνο της Λήμνου.

Είσοδος Ελεύθερη/ Γυμνάσιο Μύρινας, Ρωμέικο Γιαλό

 

  • 22 Ιουλίου, 20:00 – 23:00

Φεστιβάλ Lemnos Philema

Παραγωγοί και οινοποιοί της Λήμνου θα είναι παρόντες, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους και συνομιλώντας με το κοινό.

“Live Cooking Session”, ζωντανές μαγειρικές από τον κ. Ηλία Μαμαλάκη, την Ντίνα Νικολάου και την Μαρίνα Ζαφείρη, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δημιουργίες τους.

Είσοδος 5€ με δωρεάν ποτήρι γευσιγνωσίας/ Γυμνάσιο Μύρινας, Ρωμέικο Γιαλό

You might also like