Διάκριση για την Coca-Cola στα Hellenic Responsible Business Awards

Για τα προγράμματα Zero Drop και Zero Waste HoReCa Hub

Δύο χρυσές διακρίσεις απέσπασε η Coca-Cola Hellas, για το πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων Zero Drop και τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και αναγνώρισης Zero Waste HoReCa Hub, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2023.

 

Η Coca-Cola Hellas διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο, στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης & ΜΚΟ» για το πρόγραμμα προστασίας υδατικών πόρων  Zero Drop, με απώτερο στόχο την προώθηση της αποτελεσματικής και υπεύθυνης διαχείρισης του νερού. Ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στην Φολέγανδρο, ενισχύοντας σημαντικά την υδατική επάρκεια του νησιού, σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Global Water Partnership – Mediterranean.

Με Χρυσό Βραβείο διακρίθηκε στην κατηγορία «Zero Waste» για τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης και αναγνώρισης Zero Waste HoReCa Hub, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) και σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης. Απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις HoReCa, μέσα από την εκπαίδευση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, πάνω στις βέλτιστες πρακτικές ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας.

Η Coca-Cola Hellas θέτοντας στόχους βιώσιμης ανάπτυξης στο επίκεντρο της στρατηγικής της, υλοποιεί πρωτοβουλίες που εστιάζουν στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, με στόχο το θετικό αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία, για ένα πιο βιώσιμου μέλλον.

 

You might also like