Αυτόνομες εξατμιστικές μονάδες δροσισμού

Από την Αντάρτης Ανδρέας & Σια ΟΕ

Τα air coolers ρίχνουν την θερμοκρασία μέσω της θερμότητας στον αέρα με την εξάτμιση του νερού σύμφωνα με την αρχή «Το νερό απορροφά τη θερμότητα μετά από τις επιρροές της εξάτμισης».

 

Μειώστε το κόστος σας επιλέγοντας κλιματισμό εξατμιστικής λειτουργείας. (aircooler). Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η χρήση τους σε μεγάλους ημίκλειστους και ανοικτούς χώρους (καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία ) αλλά επίσης μπορούν να δροσίσουν το σπίτι μας όπως και κάθε επαγγελματικό χώρο (γραφείο, κατάστημα, βιοτεχνία). Επειδή δεν χρησιμοποιούν φρέον ή άλλο ψυκτικό παρά μόνο νερό είναι υγιεινά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι πόρτες και τα παράθυρα μπορούν να ανοίξουν χωρίς να επηρεαστεί η θερμοκρασία και άνεση σε ένα δωμάτιο. Ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους όπου αδυνατούν τα κλιματιστικά. Νιώστε γύρω σας χαρούμενους ανθρώπους να απολαμβάνουν φρέσκια δροσιά παρόμοια με θαλασσινή αύρα. Μπορούν άμεσα να δώσουν φυσικό και δροσερό αέρα καθώς φιλτράρουν και τον αέρα από σκόνη και μυρωδιές. Η χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος τα καθιστούν την καλύτερη λύση στο θέμα εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι μονάδες αυτές είναι ιδανικές για τους ανοικτούς και ημίκλειστους χώρους όπως:

καφετέριες- εστιατόρια- ξενοδοχεία- πισίνες- χώρους διασκέδασης και δεξιώσεων- beach bar-πέργκολες- μπαλκόνια- χώρους εργασίας- μανάβικα κ.ά.

Με 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον εξωτερικό κλιματισμό είμαστε οι μοναδικοί κατασκευαστές  και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι μεγάλων οίκων του εξωτερικού με αποτέλεσμα να διαθέτουμε τη μεγαλύτερη γκάμα air cooler στην Ελλάδα. www.clima-antartis.gr

 

AIR COOLER ANT-100 NEW(BLDC MOTOR)

Παροχή Αέρος : 10.000 m3/h

Ανεμιστήρας : Αξονικός

Τύπος Μοτέρ: DC

Ταχύτητες Ανεμιστήρα: 9

Ηλεκτρική κατανάλωση : 320 watt – 220V – 50Hz

Κατανάλωση νερού : 4-6 lit/h

Τηλεχειρηστήριο : Ναι

Στάθμη θορύβου : <60dB

Χωρητικότητα δεξαμενής : 40 lit

Διαστάσεις : 900 x 480 x 2100 mm

Κάλυψη Χώρου : 40-60 m2

Βάρος : 60 kg

Περσίδες : Αυτόματες με περιστροφή

Προστασία από έλλειψη νερού : Ναι

Ρόδες μεταφοράς : Ναι


Συστήματα δροσισμού: Υδρονέφωση Υψηλής Πίεσης 70-100Bar

Η υδρονέφωση χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς, κυρίως για την ψύξη χώρων, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που ο συμβατικός κλιματισμός δεν επαρκεί. Τέτοιες περιπτώσεις είναι η ψύξη εξωτερικών χώρων σε καφετέριες- εστιατόρια- ξενοδοχεία- πισίνες- χώρους διασκέδασης και δεξιώσεων- beach bar-πέργκολες- μπαλκόνια- χώρους εργασίας- μανάβικα κ.ά. αλλά και οι εφαρμογές στη βιομηχανία και στον αγροτικό τομέα, κ.λ.π.

Η υδρονέφωση στο βιομηχανικό τομέα προσφέρεται για την καταστολή της σκόνης και των μικροβίων που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα των εργοστασίων καθώς και για την απόσμηση δυσάρεστων οσμών σε μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων κ.λ.π.

Η χρήση συστημάτων υδρονέφωσης, πέρα από τον τομέα της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας, θεωρείται απαραίτητη και στον τομέα τροφίμων και ζωοτροφικών μονάδων αλλά και σε χώρους οπού είναι απαραίτητη και η σταθερή υγρασία όπως κελάρια οινοποιείων, θερμοκήπια κλπ. Με ένα πλήρες σύστημα εξαρτημάτων και με την ειδική αντλία ασκείται πίεση στο νερό 70-100 bar το οποίο στη συνέχεια ψεκάζεται από τα ειδικά ακροφύσια (μπεκ) για να μετατραπεί σε σταγονίδια έως 5 micron (όσο το 1/10 της ανθρώπινης τρίχας). www.clima-antartis.gr

You might also like