Τα everest παρουσιάζουν τα νέα Power Meals

Με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη και την επιμέλεια του διατροφολόγου Αναστάσιου Παπαλαζάρου*

Η νέα κατηγορία Power Meals των everest περιλαμβάνει μια σειρά προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, που υπογράφονται από τον αγαπημένο chef Βασίλη Καλλίδη, αλλά και από τον γνωστό διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου.

 

Το σκεπτικό πίσω από τον σχεδιασμό των νέων προϊόντων είναι η προώθηση μιας πιο ισορροπημένης διατροφής, η οποία όμως εντάσσεται αρμονικά στην απαιτητική καθημερινότητα του σύγχρονου τρόπου ζωής. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα λαχταριστά και χορταστικά Power Sandwiches, όπως το Chicken-Milner με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, milner, ψητά τοματίνια, ρόκα και ελαιόλαδο ή το Turkey-Milner με γαλοπούλα, milner, ψητή κόκκινη πιπεριά, αγγούρι και ελαιόλαδο.

 

Ή αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις μια από τις δροσερές και πλούσιες σε πρωτείνη Power Salads, όπως η Chicken-Quinoa με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, κινόα, τοματίνια, καρότο, κολοκυθόσπορο, καλαμπόκι & μαϊντανό, η Chicken-Avocado με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, αβοκάντο, κόκκινη πιπεριά, καρότο & κολοκυθόσπορο ή η Tuna με τονοσαλάτα, βραστό αβγό, μαυρομάτικα φασόλια, τοματίνια, καρότο, κολοκυθόσπορο, αγγούρι & άνηθο. Και για ακόμα πιο πλούσια γεύση, μπορείς να συνοδεύσεις τη σαλάτα σου με μία vinaigrette πορτοκαλιού με ginger.


*Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος και διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου από το 1991 και είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών συλλόγων. Αρθρογραφεί  τακτικά στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές με θέματα διατροφής.

You might also like