Βραβευμένα προϊόντα στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Οι βραβευμένες σειρές «ΑλφαΒήτα κοντά στην ελληνική γη» και ΑΒ Επιλογή αποτελούν τις βασικές ραχοκοκαλιές προϊόντων από αγνά υλικά της μεγάλης ποικιλίας της ΑΒ, που παράγονται στις πιο φημισμένες περιοχές της Ελλάδας με αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές κάνοντας καλό σε εμάς, καλό και στον τόπο μας. Παράλληλα, λύσεις, όπως τα Εxcellent Tapas, ήρθαν, αποκλειστικά στα ΑΒ, για να απογειώσουν γευστικά τις στιγμές στο σπίτι που χρειάζεται κάτι γρήγορο, εύγεστο και με σωστούς συνδυασμούς.

 

Η σειρά «η ΑλφαΒήτα κοντά στην Ελληνική γη» διακρίθηκε στα World Quality Awards 2023 με δύο Gold βραβεία για το χυλοπιτάκι παραδοσιακό από την Κόρινθο και τον τραχανά ξινό ζυμωτό από τη Λαμία, με τέσσερα Silver για το ρύζι μπόνετ Αξιού, ρύζι καρολίνα Στρυμώνα, ρύζι γλασέ Αλιάκμονα και κριθαράκι χονδρό από την Τρίπολη και ένα Bronze βραβείο για τις Χυλοπίτες Μετσόβου. Πέρα από αυτά τα προϊόντα, στη σειρά βρίσκουμε εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, φασόλια από τη Μακεδονία, αλεύρι από τη Δράμα, παξιμάδια από τα Κήθυρα, ξηρούς καρπούς, αφεψήματα, μέλι, ελιές, πάστες ελιάς, γλυκά του κουταλιού, μαστίχα Χίου, όλα αυστηρά ελληνικής παραγωγής.

Στα AB δημιουργήθηκε η σειρά ΑΒ Επιλογή, με προϊόντα που παρασκευάζονται από τις πιο αγνές πρώτες ύλες, με αυστηρές προδιαγραφές και συνεχείς ελέγχους. Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που είτε διακρίνονται για την ιδιαίτερη διαδικασία παραγωγής τους (χειροποίητα, διαδικασία παλαίωσης), είτε για κάποιο ιδιαίτερο συστατικό που περιέχουν. Προϊόντα της σειράς ΑΒ Επιλογή, όπως τσιπούρα, κρανιός, γραβιέρα Αμφιλοχίας, κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ Αμφιλοχίας, γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ, κασέρι ΠΟΠ Ελασσόνας, μανούρι ΠΟΠ Θεσσαλίας, διακριθήκαν στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2023, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητά τους. Η σειρά διαθέτει ποικιλία προϊόντων, όπως τυροκομικά, αλλαντικά, κοτόπουλο, ψάρι, κατεψυγμένες πίτες, φρούτα και λαχανικά.

Η νέα σειρά Εxcellent Tapas θα αποτελέσει την αγαπημένη επιλογή για όλους, με μεγάλη ποικιλία από ελιές, αλλαντικά και dips σε ξεχωριστές γεύσεις και υφές. Είναι σε μικρές μερίδες, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για να μοιραστεί κανείς με φίλους ή την οικογένεια, αλλά και αν θέλει ένα απλό τσιμπολόγημα. Τα Εxcellent Tapas αποτελούν την καλύτερη λύση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς. Μπορούν να καταναλωθούν εύκολα και γρήγορα, ανάλογα με την όρεξη, την προτίμηση και την κατάσταση. Η σειρά είναι εδώ και λίγο καιρό στα καταστήματα ΑΒ και ήρθε να συνοδέψει τις θερινές στιγμές ξεγνοιασιάς μας μαζί με το αγαπημένο μας ποτό.

You might also like