Έρχονται τα εστιατόρια ‘επόμενης γενιάς’ της Wendy’s

Άνεση, ευκολία και ταχύτητα ενισχύουν την ψηφιακή εμπειρία των πελατών

Σε μια νέα ψηφιακή εποχή για τα εστιατόριά της, εισέρχεται η αμερικανική αλυσίδα Wendy’s. Η εταιρεία υιοθετεί και θέτει σε εφαρμογή ένα νέο καινοτόμο παγκόσμιο πρότυπο σχεδίασης εστιατορίων, το Global Next Gen, με στόχο την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της από τη διαδικασία της παραγγελίας μέχρι και την παράδοση του φαγητού.

 

Πριν από ένα χρόνο άνοιξαν στο Κάνσας και την Οκλαχόμα τα πρώτα εστιατόρια Wendy’s Global Next Gen, ενώ η εταιρεία έχει προγραμματίσει έως το 2024 να ανοίξει περισσότερα από 200 εστιατόρια ‘επόμενης γενιάς’.

Εστιατόρια Global Next Gen

Τα νέου τύπου εστιατόρια περιλαμβάνουν ένα ιδιαίτερο παράθυρο παραλαβής-παράδοσης παραγγελίας και χώρο στάθμευσης για τους πελάτες, καθιστώντας έτσι ταχύτερη τη διαδικασία delivery, χωρίς να χρειάζεται να εισέλθει στη σάλα ο εκάστοτε οδηγός delivery, αλλά και διαφορετικό μέρος παραλαβής-παράδοσης παραγγελίας για παραγγελίες μέσω κινητού, όπου οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν την ώρα παραλαβής της παραγγελίας τους μετά την ολοκλήρωση της.

Οι παραπάνω διευκολύνσεις παραλαβής-παράδοσης της παραγγελίας, όπου ανάλογα με τον τρόπο παραγγελίας, ο πελάτης παραλαμβάνει από ξεχωριστό χώρο, απλοποιούν και τις διαδικασίες του προσωπικού, επιτρέποντας την απρόσκοπτη εργασία τους, χωρίς την παρεμβολή των πελατών.

Eκσυγχρονισμένα συστήματα παραγγελιοληψίας και υποδομές με στόχο τη μείωση χρήσης της ενέργειας στα νέα Wendy’s

 

Εκσυγχρονισμός λειτουργιών

Εκτός από τις βελτιστοποιήσεις κατά τη διάρκεια παράδοσης-παραλαβής παραγγελίας, τα εστιατόρια Wendy’s διαθέτουν νέο σχεδιασμό κουζίνας. Πιο συγκεκριμένα, η κουζίνα των εστιατορίων Global Next Gen καλύπτει και το μπροστινό αλλά και το πίσω μέρος του εστιατορίου, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την καλύτερη επίβλεψη του προσωπικού μέσα στη κουζίνα, δίνοντας τους την δυνατότητα να εξυπηρετούν ταχύτερα τις παραγγελίες σε περισσότερα από ένα σημεία παραγγελιοληψίας.

Τα εστιατόρια ‘επόμενης γενιάς’ της  Wendy’s περιλαμβάνουν εκσυγχρονισμένα συστήματα παραγγελιοληψίας, ενώ ταυτόχρονα οι υποδομές τους στοχεύουν στη μείωση χρήσης της ενέργειας και του λειτουργικού κόστους. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας πιο αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα φωτισμού, θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού.

Δηλώσεις στελεχών

Η πρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης της Wendy’s, Abigail Pringle, δήλωσε: «Ο σχεδιασμός Global Next Gen επιτρέπει την αύξηση των ψηφιακών παραγγελιών, επιταχύνοντας την ανάπτυξη του ψηφιακού συστήματος. Υλοποιώντας το Global Next Gen σε λιγότερο από ένα χρόνο, η παγκόσμια δομή της Wendy’s επιτρέπει την επέκταση των εστιατορίων στην ψηφιακή εποχή».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wendy’s, Todd Penegor επισήμανε ότι «Για να επιταχύνουμε την επιχείρησή μας και να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας σε όλο τον κόσμο, πρέπει να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες των πελατών μας. Το Global Next Gen ενισχύει την εμπειρία των πελατών σε όλα τα κανάλια παραγγελιών και βελτιστοποιεί τις λειτουργίες του προσωπικού μας, ενώ παράλληλα αυτό είναι πιο αποδοτικό».

You might also like