Ο Henrik Fredvig νέος Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας

Μέχρι πρότινος Vice President, Sales On Trade στον όμιλο Carlsberg

Ο Henrik Fredvig συνιστά ένα έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος του ομίλου, που ξεκίνησε την καριέρα του το 2007, ως Key Account Manager Modern Trade. Κατά την πορεία των ετών, ανέλαβε διάφορους ρόλους, όπως Field Sales Director Modern Trade και Customer Channel Director Modern Trade, ενώ το 2020 προήχθη στη θέση του VP of Sales On Trade της Carlsberg, με έδρα τη Δανία.

 

Ο Henrik Fredvig διαδέχεται τον Dejan Beko, ο οποίος μετά από έξι χρόνια ως επικεφαλής της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, αναλαμβάνει τον ρόλο του Managing Director Export & License (CE&L) του ομίλου Carlsberg, με έδρα την Κοπεγχάγη. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ο Dejan Beko κλήθηκε και διαχειρίστηκε με επιτυχία μια σειρά προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της πανδημίας, αφήνοντας ένα θετικό αποτύπωμα για τον οργανισμό, προς τους καταναλωτές, τους πελάτες και την αγορά ευρύτερα.

Ο Henrik Fredvig, νέος Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας

Ο Henrik Fredvig δήλωσε σχετικά: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος, που αναλαμβάνω τον ρόλο του Managing Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, μιας εταιρείας μεταξύ των ηγέτιδων στον κλάδο της μπύρας στην Ελλάδα. Από τη νέα μου θέση, πρόθεσή μου είναι να συνεισφέρω στην ήδη επιτυχημένη πορεία, καθώς και στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, σε μία αγορά, που παρουσιάζει αρκετές προκλήσεις αλλά και εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης»

Από την πλευρά του, ο Dejan Beko δήλωσε σχετικά: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος, που παραδίδω τα ηνία της εταιρείας στον Henrik, σε ένα άξιο στέλεχος με μακροχρόνια εμπειρία, που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση της αγοράς, με την πίστη σε αρχές και αξίες που είναι απαραίτητες για να αναπτυχθεί μία εταιρεία και να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των ενδιαφερομένων μερών. Είμαι βέβαιος ότι, υπό την καθοδήγησή του, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία θα συνεχίσει να παρέχει το κορυφαίο επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες, συνεργάτες και καταναλωτές της». 

You might also like