Ευβιότοποι: Ανώτερης ποιότητας βιολογικό χοιρινό

Σε παραδοσιακές κοπές όπως μπριζόλες, σνίτσελ, κιμά κ.ά.

Η εταιρεία Ευβοιότοποι υιοθετώντας πρακτικές βιολογικής διατροφής παρουσιάζει χοιρινό κρέας είναι απαλλαγμένο από ορμόνες, συντηρητικά και αντιβιοτικά διατηρώντας έτσι την ποιότητα και την νοστιμιά του.

 

Το χοιρινό κρέας της εταιρείας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων, ενώ έχει χαμηλότερα κορεσμένα λιπαρά σε σύγκριση με το βόειο κρέας. Χάρη στη βιολογική του διατροφή το χοιρινό κρέας, διατηρεί τις φυσικές του γεύσεις και όλα τα θρεπτικά του συστατικά. Η γεύση του αποτελεί μια γαστρονομική εμπειρία που θα ευχαριστήσει τον ουρανίσκο και θα θρέψει το σώμα.

Ποικιλία κοπών και γεύσεων

Οι ευβιότοποι καλούν τους λάτρεις της γαστρονομίας να απολαύσουν την απαράμιλλη γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του βιολογικού χοιρινού κρέατος σε παραδοσιακές κοπές όπως μπριζόλες, σνίτσελ, κιμά, σε μερίδες για κατσαρόλα και φούρνο ή ακόμα και ολόκληρο. Για μεγαλύτερη ευκολία, οι καταναλωτές μπορούν επιπλέον να βρουν αγαπημένες συνταγές έτοιμες για μαγείρεμα, όπως λουκάνικα, σουβλάκια, γύρο μαριναρισμένο, ανάμεικτα μπιφτέκια, παραδοσιακό κοντοσούβλι κ.α.


Η εταιρεία διαθέτει ήδη δύο καταστήματα λιανικής: στην Λεωφ. Δημοκρατίας 3, Νέο Ψυχικό και την Λεωφ. Κηφισίας 359, Κηφισιά 

You might also like