Ξεκινούν τα νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Accademia Pizzaioli

Aπό τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Η εκπαιδευτική χρονιά ξεκινά δυναμικά για τους Pizzaioli της παγκοσμίου φήμης ιταλικής Σχολής Accademia Pizzaioli, με τα νέα τμήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης των σπουδαστών της.

 

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα θα μπορούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας και να διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευές για πίτσα, focaccia κ.ά.

Επίσης, από τις 9 Οκτωβρίου 2023, η Accademia Pizzaioli ξεκίνησε νέο τμήμα, δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους Pizzaioli να διδαχθούν μια τέχνη που δε γνωρίζει κρίση και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση! Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας αφού όλα τμήματα δεν ξεπερνούν τα 5-6 άτομα, επιτρέποντας την αποτελεσματική και επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών.

Στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της Accademia Pizzaioli, κορυφαίοι chef  διδάσκουν και παρέχουν τις πολύτιμες γνώσεις τους για τη σωστή διαχείριση των πρώτων υλών, τη σημασία του πνεύματος της συλλογικότητας, αλλά και τη διατήρηση της υγιεινής και της ασφάλειας στους επαγγελματικούς χώρους εστίασης.

Η Accademia Pizzaioli ήρθε και στην Ελλάδα για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, με το δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό της σύστημα, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές.

Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, χορηγείται στους σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ, που τους επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε κράτος παγκοσμίως επιθυμούν, προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

You might also like