Campari & Imbibe Magazine συνδιοργανώνουν το Negroni Week

18-24 Σεπτεμβρίου

Το 11ο κατά σειρά #Negroni Week, με κεντρικό μήνυμα το «Toast to a timeless bond», είναι φέτος αφιερωμένο στο διαχρονικό δεσμό ανάμεσα στο Campari, το iconic Negroni cocktail και τον κόσμο του mixology.

 

To Campari αποτελεί την καρδιά κάθε Negroni, από το 1919 που είναι το έτος δημιουργίας του. Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των bartenders στην επικράτησή του Negroni ως του πιο πετυχημένου cocktail παγκοσμίως, το Campari εξυμνεί αυτό το διαχρονικό δεσμό.

Ιδιαίτερα serves, guest shifts από κορυφαίους Έλληνες bartenders και Campari Negroni masterclasses στα bars της πόλης

Ξεκινώντας από το Line Athens και το launch event του 11ου Negroni Week, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, για μία ολόκληρη εβδομάδα τα πιο γνωστά και αγαπημένα στέκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης βάφονται κόκκινα! Αναζητείστε τα ειδικά σχεδιασμένα Campari Masterclasses και κλείστε θέση στην επίσημη ιστοσελίδα του Negroni Week για να δείτε από κοντά τη μαγεία του Red Passion.

Το σήμα της εκκίνησης για το 11ο Negroni Week δίνει η Tόνια Σωτηροπούλου, Campari Brand Ambassador και προσκαλεί όλους τους λάτρεις του Negroni να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο Negroni toast που έγινε ποτέ, υποστηρίζοντας έτσι το διεθνές φιλανθρωπικό έργο του Campari και ενισχύοντας το μήνυμα του φετινού Negroni Week “Toast to a Timeless bond”.

Αποκλειστικά για την εβδομάδα διεξαγωγής του φετινού Negroni Week, κάνοντας κράτηση του #RedTable, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία κατανάλωσης Negroni σε επιλεγμένα bars. Πραγματοποιώντας κράτηση του #RedTable μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Negroni Week, εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας σε ένα exclusive τραπέζι με μοναδικές εκδοχές Negroni, αποκλειστικά σχεδιασμένες για το 11o Negroni Week από κορυφαίους Έλληνες bartenders.

Το Campari και το Negroni Week υποστηρίζουν τη δράση του οργανισμού Slow Food

Η Slow Food αποτελεί ένα παγκόσμιο κίνημα ακτιβιστών με δράση σε περισσότερες από 160 χώρες, που στοχεύει στη διατήρηση της πολιτιστικής και βιολογικής ποικιλομορφίας και της εκπαίδευσης του F&B κλάδου. Το Campari βρίσκεται στην καρδιά κάθε Negroni, όπως ακριβώς και οι bartenders στην καρδιά τoυ mixology. Εστιάζοντας σε αυτόν τον δεσμό, το Slow Food Negroni Week Fund υποστηρίζει όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

 

You might also like