Κυκλοφόρησε το 47ο τεύχος του Grill
Με γαστρονομικό οδοιπορικό στη Θεσσαλονίκη
Κυκλοφόρησε το 47ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού The Grill Magazine με ένα σημαντικό οδοιπορικό στη γαστρονομική Θεσσαλονίκη η οποία συνεχίζει να εκπλήσσει με την πρωτοτυπία και την ποικιλομορφία της.
Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε ένα ρεπορτάζ για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον κλάδο του επισιτισμού η οποια αφορά χιλιάδες εργαζομένους στα εστιατόρια και την τουριστική βιομηχανία. Το κλαδικό αφιέρωμα του τεύχους αφορά στην τεχνολογία και τον εκσυγχρονισμό της εστίασης στο φόντο της επέλασης του αυτοματισμού.
Περιεχόμενα
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
TΕCH
Τεχνικά νέα, μηχανήματα και εξοπλισμός
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΕΣΕ: Υπόμνημα για θέματα εστίασης
Νέα ΣΣΕ επισιτισμού μέχρι το 2025
ΣΕΕΜΕ: Στη γενική συνέλευση του EFCEM
Εστίαση: Ο μακρύς δρόμος της ανάκαμψης
ΚΟΥΖΙΝΑ
Μπαίνει στις κουζίνες το «Κασκαβάλι Πίνδου»
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Καταναλωτικές τάσεις στον χώρο της εστίασης
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
LG CLOi ServeBot: Ρομπότ εξυπηρέτησης
ΑΦΙΕΡΩΜΑ- Ψηφιακή Εστίαση
Αγορά σε τροχιά εκσυγχρονισμού
Εταιρείες, προϊόντα κι εφαρμογές για τους επαγγελματίες
ΑΠΟΣΤΟΛΗ- Θεσσαλονίκη
Η διαχρονική νοστιμιά της ‘Νύμφης του Θερμαϊκού’
Εστιατόριο Maestrantza
Ψητοπωλείο Σαββίκος
Tarantino Burgers και στην …Αθήνα
Ψητοπωλείο Μπαμπάτσικος
ΟΙΝΙΚΑ
Η θέση του εμφιαλωμένου κρασιού στην εστίαση
Συνέντευξη με την Γαλλίδα master of wine Elizabeth Gabay
Συνέντευξη με τον Μεσσήνιο οινοποιό Νίκο Γκότση
RESTRO
El Hermano Gordo: Αυθεντική pupuseria στην Αθήνα
ΒΙΒΛΙΟ
«Ευ & chef» του Δρ. Δημήτρη Χατζηνικολάου