Κυκλοφόρησε το 47ο τεύχος του Grill

Με γαστρονομικό οδοιπορικό στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφόρησε το 47ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού The Grill Magazine με ένα σημαντικό οδοιπορικό στη γαστρονομική Θεσσαλονίκη η οποία συνεχίζει να εκπλήσσει με την πρωτοτυπία και την ποικιλομορφία της.

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε ένα ρεπορτάζ για τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον κλάδο του επισιτισμού η οποια αφορά χιλιάδες εργαζομένους στα εστιατόρια και την τουριστική βιομηχανία. Το κλαδικό αφιέρωμα του τεύχους αφορά στην τεχνολογία και τον εκσυγχρονισμό της εστίασης στο φόντο της επέλασης του αυτοματισμού.

Περιεχόμενα

 

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

TΕCH

Τεχνικά νέα, μηχανήματα και εξοπλισμός

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΟΕΣΕ: Υπόμνημα για θέματα εστίασης

Νέα ΣΣΕ επισιτισμού μέχρι το 2025

ΣΕΕΜΕ: Στη γενική συνέλευση του EFCEM

Εστίαση: Ο μακρύς δρόμος της ανάκαμψης

ΚΟΥΖΙΝΑ

Μπαίνει στις κουζίνες το «Κασκαβάλι Πίνδου»

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Καταναλωτικές τάσεις στον χώρο της εστίασης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

LG CLOi ServeBot: Ρομπότ εξυπηρέτησης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ- Ψηφιακή Εστίαση

Αγορά σε τροχιά εκσυγχρονισμού

Εταιρείες, προϊόντα κι εφαρμογές για τους επαγγελματίες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ- Θεσσαλονίκη

Η διαχρονική νοστιμιά της ‘Νύμφης του Θερμαϊκού’

Εστιατόριο Maestrantza

Ψητοπωλείο Σαββίκος

Tarantino Burgers και στην …Αθήνα

Ψητοπωλείο Μπαμπάτσικος

ΟΙΝΙΚΑ

Η θέση του εμφιαλωμένου κρασιού στην εστίαση

Συνέντευξη με την Γαλλίδα master of wine Elizabeth Gabay

Συνέντευξη με τον Μεσσήνιο οινοποιό Νίκο Γκότση

RESTRO

El Hermano Gordo: Αυθεντική pupuseria στην Αθήνα

ΒΙΒΛΙΟ

«Ευ & chef» του Δρ. Δημήτρη Χατζηνικολάου

 

You might also like