Στην Αnuga με νέο προϊόν η εταιρεία Πίτες Κολιός

Παρουσίασε τη νέα σειρά ‘New Age Flatbread’

Η εταιρεία Πίτες Κολιός συμμετείχε στην πρόσφατη διεθνή έκθεση Anuga, στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου παρουσίασε μια νέα σειρά ιδιαίτερων προϊόντων.

 

Το 2013, η οικογένεια Κολιός αποφάσισε να οδηγήσει την πίτα μπροστά μέσα από την εταιρεία Πίτες Κολιός. Με πάθος και τόλμη, έθεσε ένα νέο στόχο, να δημιουργήσει την καλύτερη πίτα στον κόσμο.

Τώρα, σε μια σύγχρονη μονάδα με δύο γραμμές παραγωγής και παραγωγικότητα 50.000 τμχ/ώρα έχει καταφέρει να εισάγει περισσότερα από 20 διαφορετικά προϊόντα στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά.

Είναι σημαντικό πως το 38% του τζίρου καλύπτουν οι εξαγωγές με χώρες όπως η Γερμανία, η Πολωνία, η Γαλλία  και οι Σκανδιναβικές χώρες να κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο.

Σήμερα, πάλι, κατάφερε να εξελίξει την πίτα. Σε παγκόσμια πρώτη, παρουσιάστηκαν στην Anuga ‘23 πίτες από παντζάρι, σπανάκι, χαρούπι   αλλά και πίτα πλούσια σε πρωτεΐνες. Η νέα σειρά της Πίτες Κολιός NEW AGE FLATBREADS, εντυπωσίασε τους επισκέπτες της έκθεσης.

Η “POCKET PITA BREAD” είναι το best seller της εταιρείας στην ευρωπαϊκή αγορά, με superfoods που καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής για γρήγορο και νόστιμο αλλά κυρίως υγιεινό γεύμα. Δέκα χρόνια μετά, η οικογένεια Κολιός δεν ξέρουμε αν έχει καταφέρει να δημιουργήσει την καλύτερη πίτα στον κόσμο, οι κινήσεις της όμως δείχνουν ότι είναι στο σωστό δρόμο.

You might also like