Έρχεται, τον Νοέμβρη, το Athens Bar Show 2023

Μαζί του ο νέος θεσμός: Athens Bar Week (5 - 9 Νοεμβρίου)

Όπως κάθε χρόνο, από το 2010 που ξεκίνησε, το Athens Bar Show 2023, θα αποτελέσει και φέτος μια τριήμερη ‘γιορτή’ του Κλάδου των επαγγελματιών του bartending, της φιλοξενίας, της εστίασης και των αποσταγμάτων.

 

Παράλληλα με τον απόλυτο Θεσμό του Athens Bar Show, φέτος θα είναι η ‘εναρκτήρια’ ανεξάρτητη χρονιά του Athens Bar Week – ενός νέου, όπως φιλοδοξούμε, σημαντικού θεσμού για τον κλάδο διεθνώς. Όσον αφορά την φετινή διοργάνωση του ABS, αυτή θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια φορά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η οποία στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2023 θα υποδεχτεί αισιόδοξα, δυναμικά και με γνώση τόσο τους δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επαγγελματίες της βιομηχανίας από όλο τον πλανήτη, όσο και τους πολυάριθμους επισκέπτες της.

Μέσα και έξω από τις Αίθουσες και τα περίπτερα θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της Ελληνικής αλλά και Παγκόσμιας ‘Βιομηχανίας’ του Bartending και των Αποσταγμάτων, αλλά κυρίως θα γνωριστούμε και θα μάθουμε.

Θα μάθουμε, φυσικά, από μερικά από τα σημαντικότερα και influential πρόσωπα της Βιομηχανίας όπως τους: Salvatore Calabrese, Simone Caporale, Robert Simonson, Dorelli Giampero, Massimo La Rocca, Martin Stein, Andrea Jachetta, Jay Gray, Νίκο Μπάκουλη, Βασίλη Κυρίτση και πολλούς άλλους.


Η είσοδος για το διήμερο τουAthensBar Show επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες. Οι “παράλληλες” εκδηλώσεις, όπως η Athens Bar Week καθώς και το “ABW International Closing Party” απευθύνονται σε όλους.


Στόχοι και φιλοδοξίες του Athens Bar show

 Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του Athens Bar Show, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του, παραμένουν η ανάπτυξη, η ενημέρωση, η δημιουργία, η ανακάλυψη νέων, αναδυόμενων τάσεων και καλλιέργεια γνώσης, φιλοσοφίας και mindset για την ιδανική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Φιλοδοξούμε, όπως κάθε χρονιά, εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες να έρθουν κοντά, ανταλλάσσοντας χρήσιμες γνώσεις, συζητώντας για θέματα, νεωτερισμούς και πρωτοβουλίες του κλάδου, δημιουργώντας, εν τέλει, την αναγκαία δικτύωση και περιβάλλον και για μελλοντικές συνεργασίες. Παράλληλα, δεν ξεχνάμε και την “ηθική” και “φιλοσοφική” προσέγγιση του fine drinking και του responsible drinking, παραμένοντας πιστοί στους πυλώνες μας: Ανακάλυψη, Εκπαίδευση & Δικτύωση. Φέτος, λόγω του μεγέθους της Έκθεσης, θα χρησιμοποιηθούν για τις εκδηλώσεις, τα events και τα εκθεσιακά περίπτερα όλα τα κτίρια και οι εξωτερικοί χώροι της Τεχνόπολης.

Athens Bar Week: “Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου καταλαμβάνουν την πόλη”

Ένα μοναδικό γεγονός – ορόσημο για την ελληνική αλλά και Διεθνή Βιομηχανία του κλάδου εγκαινιάζεται, ουσιαστικά, φέτος: η νέα, παράλληλη και ανεξάρτητη Athens Bar Week. Κατά την διάρκεια των 5 ημερών της ή, ακόμα καλύτερα, των βραδιών, γνώστες και “εραστές” του spirits & cocktails scene, απλοί καταναλωτές, επαγγελματίες αλλά και απλοί επισκέπτες της Αθήνας εκείνη την περίοδο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα σημαντικότερα cocktail bars της πόλης.

Εκεί, θα “ταξιδέψουν” γευστικά αλλά και με όλες τους τις αισθήσεις, στο experience που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars και bartenders του Πλανήτη – τα οποία θα βρίσκονται εκεινες τις ημέρες στην πόλη συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop up bars και takeovers στις καλύτερες μπάρες του Κέντρου της Αθήνας.

Η Πέμπτη (09/11) θα σηματοδοτήσει το επίσημο τέλος της Athens Bar Week με το Closing Party στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, όπου μερικά από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ

Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει 15 ευρώ και περιλαμβάνει δύο κοκτέιλ/ποτό.


Athens Bar Show 2023:

Εισιτήρια:

Έκθεσης: 25* ευρώ ημερήσια ή 40 * ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Έκθεση + Luxury Brands Hall. + Business Lounge55 ευρώ.

αυτό το εισιτήριο προσφέρει: Είσοδο στην έκθεση και για δύο ημέρες και πρόσβαση 1 ημέρας μόνο στο “Business Lounge” και το “Luxury Brands Hall” (βρίσκεται εντός της έκθεσης)

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ  (με αγορά εισιτηρίου για διήμερο ABS & P.U.B. έχετε δωρεάν είσοδο στο Closing Party)

Early Bird Ticket Phases

Αγοράστε το εισιτήριο σας νωρίτερα. Επωφεληθείτε από τιμή Early Bird και γρηγορότερη είσοδο!

Phase 2: 16/9-31/10/23 (έως 20% έκπτωση)

Phase 3: μετά την 1/11/23

Athens Bar Week 2023:

Closing Party: 9 Νοεμβρίου 2023 (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, 18:30-23:30). Οι λεπτομέρειες των εκδηλώσεων που αποτελούν μέρος του «Athens Bar Week» θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα https://www.athensbarshow.gr/gr/el/events/

Facebook: @AthensBarShow [www.facebook.com /AthensBarShow/]

Instagram: @athensbarshow [www.instagram.com/athensbarshow/]

YouTube: Athens Bar Show [ https://www.youtube.com/channel/UCaZmlV4LIuOGlIIpsWYusCg ]

Athens Bar Week

 Ιστοσελίδα: www.athensbarweek.gr Facebook: https://www.facebook.com/athensbarweek

You might also like