Oshu Restaurant: Ήρθε στην Θεσσαλονίκη

Συνδυασμός κομψότητας, γεύσης και τελειότητας στην ιαπωνική-περουβιανή κουζίνα

Το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 ξεκίνησε το γαστρονομικό κι επιχειρηματικό ταξίδι για το νέο εστιατόριο Oshu Restaurant το οποίο άνοιξε τις πόρτες του, φέρνοντας ένα εξαιρετικό μείγμα ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνας, Nikkei και Sushi στην όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης. Φωλιασμένο μπροστά στη λαμπερή θάλασσα, το εστιατόριο Oshu υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία που παντρεύει την παράδοση, την καινοτομία και την πολυτέλεια.

 

Οι executive chefs του Oshu Restaurant έχουν περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση της γεύσης για μερικά από τα πιο διακεκριμένα εστιατόρια του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι: το Nobu St. Moritz, το Nammos, το Costa Navarino και το Nobu Mykonos.

Οι έμπειροι sous-chefs του Oshu ενοποιούν την γαστρονομική κουλτούρα, έχοντας εργαστεί δίπλα σε  βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin σεφ από το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι τους μετέδωσαν τις γνώσεις τους κατά τον χρόνο που πέρασαν εργαζόμενοι στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

 

Προσεκτικά επιμελημένο μενού

Το Oshu Restaurant είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού που παρουσιάζει μια σειρά από απολαυστικά πιάτα. Στο επίκεντρο των πιάτων βρίσκονται γαστρονομικά αριστουργήματα όπως το Black Cod, το Yellowtail Jalapeno, το Rock Shrimp, Japanese Wagyu Kobe Sushi και Japanese Hamachi Sushi.

Αυτό που ξεχωρίζει τα εστιατόρια Oshu είναι η ακλόνητη αφοσίωσή των δημιουργών του στη δημιουργία μιας σειράς από γκουρμέ πιάτα που αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία των αγαπημένων επισκεπτών. Το μοναδικό ταίριασμα ιαπωνικών και περουβιανών γεύσεων, μαζί με την ακρίβεια του σούσι, διασφαλίζουν ότι κάθε επίσκεψη είναι μια εξερεύνηση εξαιρετικών γεύσεων και υφών.

Μεταξύ των πολλών παροχών είναι το πολυπόθητο “Omakase Bar”, ένα αποκλειστικό ιδιωτικό δωμάτιο που συνήθως κρατείται εβδομάδες νωρίτερα στα υπόλοιπα εστιατόρια. Στο εσωτερικό, μια μικρή ανοιχτή κουζίνα είναι όπου οι εξειδικευμένοι σεφ φτιάχνουν καθημερινά μενού γευσιγνωσίας βασισμένα στα καλύτερα εποχιακά προϊόντα, προσφέροντας την απόλυτη γκουρμέ εμπειρία.

Το Oshu Restaurant είναι αφιερωμένο στην παροχή μιας αποκλειστικής εμπειρίας, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει το τοπικό πνεύμα. Η δέσμευσή του να χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά από όλο τον κόσμο είναι ακλόνητη. Τα φρέσκα μεσογειακά θαλασσινά, το εισαγόμενο βόειο κρέας Kobe από την Ιαπωνία, τα βιολογικά λαχανικά που προέρχονται από Έλληνες μικρούς αγρότες και τα φρέσκα αυγά φάρμας αποτελούν περαιτέρω παράδειγμα της αφοσίωσης του εστιατορίου στην ποιότητα.


Το λογότυπο του εστιατορίου, το πεύκο, είναι σύμβολο μακροζωίας και δύναμης ενώ φιλοδοξία του είναι να κερδίσει το διάσημο αστέρι Michelin μέχρι το τέλος του 2024.   Oshu Restaurant, Λεωφ. Νίκης 45, Θεσσαλονίκη | Τηλ. 231 213 50 50

 

You might also like