Νέο σύστημα καθαρισμού για τις επιτραπέζιες μονάδες iCombi Pro

Το iCareSystem AutoDose από την RATIONAL παρουσιάστηκε στην Host

Με το iCareSystem AutoDose, η RATIONAL προσφέρει τώρα ένα ενσωματωμένο σύστημα αποθέματος καθαρισμού και αποθήκευσης ως επιλογή για τις επιτραπέζιες μονάδες iCombi Pro. Τα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης αποθηκεύονται με ασφάλεια στο σύστημα μαγειρέματος σε στερεή μορφή, επιτρέποντας τον αυτόνομο καθαρισμό, είτε με το πάτημα ενός κουμπιού είτε σύμφωνα με το πρόγραμμα καθαρισμού.

 

Πέρασαν οι εποχές που τα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης έπρεπε να δοσομετρούνται με το χέρι για κάθε διαδικασία καθαρισμού ή που ο καθαρισμός ξεχνιόταν τελείως. Το iCareSystem AutoDose ξεκινά είτε σε μια συγκεκριμένη ώρα, για παράδειγμα πάντα μετά το κλείσιμο, είτε με το πάτημα ενός κουμπιού όποτε ταιριάζει στην καθημερινή ρουτίνα. Στις ρυθμίσεις, ο καθαρισμός μπορεί να προγραμματιστεί ξεχωριστά για κάθε μέρα ανάλογα με τη χρήση της συσκευής ή σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

Το iCombi Pro ανακτά αυτόματα τα προϊόντα καθαρισμού στην απαιτούμενη συγκέντρωση από τα δοχεία. Ο Μάριος Σαββάτης, Senior Sales Director BDG reece, CY, MLT, συνοψίζει τα πλεονεκτήματα ως εξής: «Το iCareSystem AutoDose αυξάνει την ασφάλεια εργασίας, εξοικονομεί χρόνο και διασφαλίζει την ασφάλεια υγιεινής HACCP. Σε αντίθεση με πολλές άλλες λύσεις, δεν χρειάζονται σωλήνες ή δοχεία εκτός του συστήματος μαγειρέματος».

 

Με το iCareSystem AutoDose, οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται πλέον να χειρίζονται τον καθαρισμό, συνεχίζει ο Μ. Σαββάτης, καθώς βγαίνει από τη λίστα των καθημερινών εργασιών τους. Αυτό καθιστά ακόμη πιο σημαντικό να μην ξεχνάνε τον καθαρισμό. Επομένως, το iCombi Pro διατηρεί πάντα τον χρήστη ενημερωμένο και προειδοποιεί εάν, για παράδειγμα, η ποσότητα του καθαριστικού πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο ή όταν ο καθαρισμός πρέπει να γίνει. Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται απευθείας στο σύστημα μαγειρέματος ή μέσω του Connected Cooking, του συστήματος διαχείρισης κουζίνας RATIONAL.

Το «iCareSystem AutoDose είναι μια σημαντική ανακάλυψη στην καινοτομία καθαρισμού και στο περιβάλλον», λέει ο Μ. Σαββάτης. Αυτό συμβαίνει επειδή τόσο το φυσίγγιο, όσο και το καπάκι του είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο PP (πολυπροπυλένιο). Ταυτόχρονα, τα πλαστικά απορρίμματα μειώνονται έως και 50% σε σύγκριση με τις συμβατικές λύσεις καθαριστικών ταμπλετών.

Επιπλέον, λόγω της βέλτιστης δοσολογίας σε σύγκριση με τις συμβατικές διαδικασίες, ο καθαρισμός χρησιμοποιεί πάντα μόνο την ποσότητα της χημικής ουσίας που χρειάζεται εκείνη τη στιγμή. Για τον Μ. Σαββάτη, το iCareSystem AutoDose είναι το τέλειο μη απαιτητικό πακέτο: «Το iCombi Pro είναι πάντα καθαρό και χωρίς άλατα, κάτι που είναι τόσο σημαντικό για την ασφάλεια HACCP όσο και για τη μακροζωία και το χαμηλότερο κόστος εξυπηρέτησης».


Το νέο σύστημα καθαρισμού για τις επιτραπέζιες μονάδες iCombi Pro παρουσιάστηκε επίσημα στην εμπορική έκθεση Host στο Μιλάνο. 

You might also like