Μαθήματα Μαγειρικής: 10 χρόνια στην εκπαίδευση

Συμπλήρωσε μια δεκαετία ζωής η σχολή μαγειρικής- Νέο πρόγραμμα προνομιών

Η σχολή μαγειρικής ‘Μαθήματα Μαγειρικής‘ της Λίλας Καραποστόλη συμπλήρωσε 10 χρόνια λειτουργίας. όπως είναι γνωστό η σχολή διαθέτει και το «Culinary Center» όπου καταξιωμένοι εκπαιδευτές διδάσκουν μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με ποιοτικά προγράμματα και επαγγελματική εξειδίκευση.

 

Για να τιμήσουν αυτήν την επέτειο, τα Μαθήματα Μαγειρικής ανακοινώνουν ένα ειδικό πρόγραμμα προνομίων για τους κατόχους της κάρτας μέλους (για μαθητές) και της κάρτας επαγγελματία (για επαγγελματίες της εστίασης). Για ολόκληρο τον επόμενο χρόνο, οι κάτοχοι αυτών των καρτών θα απολαμβάνουν μηνιαία προνόμια, παροχές και εκπτώσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευσή τους.

Το πρόγραμμα προνομίων της σχολής Μαθήματα Μαγειρικής προσφέρει πρόσβαση σε καινούργιες εκπαιδευτικές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τους κατόχους να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους στον χώρο της μαγειρικής.  Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα μηνιαία προνόμια για Μαθητές όλων των επιπέδων αφορούν σε ειδικές εκπτώσεις που τους βοηθάνε να εξελίξουν τις δυνατότητες και το ταλέντο τους, προσφέρουν πρόσβαση σε αποκλειστικά μαθήματα και εκπαιδευτική υποστήριξη από τους σεφ για να εξασκήσουν περαιτέρω τη δημιουργικότητά τους.
  • Οι Φοιτητές Σχολών Μαγειρικής μπορούν να ανακαλύψουν ειδικές προγραμματισμένες δραστηριότητες για να εμπλουτίσουν τις σπουδές τους με πρακτικές εμπειρίες, μαθήματα που εμβαθύνουν στην γαστρονομία και παρέχουν σημαντικές γνώσεις για τον επαγγελματικό χώρο και συμμετοχή σε ξεχωριστά σεμινάρια που εστιάζουν σε προηγμένες τεχνικές και δεξιότητες.
  • Οι Επαγγελματίες της Εστίασης μπορούν να σχεδιάσουν εξειδικευμένα μαθήματα μαγειρικής τέχνης και σύγχρονα προγράμματα εστίασης που εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιχείρησης, καθώς και του προσωπικού τους, να ενημερωθούν για τεχνικές και τάσεις που τους βοηθούν να προοδεύσουν στον χώρο τους, αλλά και να αποκτήσουν δυνατότητες εκπαίδευσης με εξαιρετικά αποτελέσματα για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Επιπλέον, θα ανακαλύψουν Ομιλίες και Ημερίδες ειδικές για επαγγελματίες της εστίασης.

Λίλα Καραποστόλη- CEO & Founder

«Τα 10 χρόνια λειτουργίας της σχολής αποτελούν αφορμή για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που μας υποστηρίξατε κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετούς πορείας. Η αφοσίωση και η πίστη σας μας καθιστούν ένα αξιόπιστο κέντρο γαστρονομικής εκπαίδευσης που παρέχει υψηλής ποιότητας μαθήματα μαγειρικής. Στο επόμενο διάστημα, θα συνεχίσουμε να αφιερώνουμε ενέργεια και πάθος στην εκπαίδευση της γαστρονομίας. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες γαστρονομικές στιγμές μαζί σας»

Μαθήματα Μαγειρικής: Λ. Βουλιαγμένης 299, (έναντι Παναγίτσας, πλησίον Μετρό), Άγιος Δημήτριος

You might also like