17.000 επισκέπτες στο φετινό Athens Bar Show

Αριθμός ρεκόρ για την διοργάνωση του φετινού Athens Bar Show και Athens Bar Week 2023

Ο αριθμός των επισκεπτών, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών, απέδειξε ότι το Athens Bar Show συνεχίζει να αποτελεί ένα θεσμό, συμπεριλαμβάνοντας μερικά από τα καλύτερα μπαρ στην Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Athens Bar Show και Athens Bar Week 2023 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεπτών στα 13 χρόνια λειτουργίας της διοργάνωσης.
Από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου διοργανώθηκαν περισσότερα από 120 events σε πάνω από 50 διαφορετικά σημεία της πόλης.

To φετινό Athens Bar Week πλαισιώθηκε από guests shifts σε κάποια ελληνικά bar από την Λίστα των World 50 best bars, pop up bars από αγαπημένα αποστάγματα και takeovers σε ξεχασμένα κτίρια, μεταμορφώνοντας την πόλη σε έναν παράδεισο “εμπειριών”, fun, high end cocktailing και υπέροχων μουσικών.

Πάνω από 40 παγκοσμίου φήμης bars του εξωτερικού, συνεργάστηκαν με την Αθηναϊκή bar σκηνή για να σερβίρουν τις συνταγές cocktail που τους καθιέρωσαν στις λίστες των κορυφαίων παγκοσμίως.

Στο πλαίσια του Athens Bar Week, η διοργάνωση παρουσίασε το δικό της ABW Speakeasy bar στον 1ο όροφο της Αιόλου 25, σε ένα νεοκλασικό κτίριο του 1800, όπου για 3 μέρες, διαφορετικά bars του εξωτερικού από Αγγλία, Ιταλία και Ολλανδία παρουσίασαν τη δική τους cocktail φιλοσοφία.
Το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη περιείχε 130 εκθεσιακά stand και 90 εκθέτες. Τα σεμινάρια και οι παρουσιάσεις περιελάμβαναν παγκοσμίου φήμης ομιλητές από τον χώρου του bartending.

Η διοργάνωση χαρακτήρισε το φετινό Athens Bar Show ως «Το καλύτερο που έγινε ποτέ. Το φετινό Athens Bar Show ήταν το καλύτερο που έχει διοργανωθεί ποτέ. Η “δήλωση” δεν είναι απλοική – είναι απολύτως αληθινή και περιεκτική. Υπάρχουν στιγμές που το σύνολο χιλιάδων εργατοωρών, πάμπολλων meetings, εκατοντάδων εργαζόμενων, συνεργατών, πελατών, 17000 επισκεπτών (ναι, ήσασταν τόσοι – αριθμός ρεκόρ), τα άγχη, τα deadlines, οι χαρές, τα χαμόγελα, τα άπειρα logistics, τα χιλιάδες mails και τηλεφωνήματα και τόσες άλλες παράμετροι, μπορούν να συμπτυχθούν σε ελάχιστες λέξεις».

Στιγμιότυπο από το Athens Bar Week International Closing Party με θεματικά bars, παγκοσμίου φήμης bartending προσωπικότητες και μουσικά events.

To Athens Bar Week ολοκληρώθηκε με το International Closing Party. Ένα cocktail party με περισσότερους από 4800 επισκέπτες ήταν αυτό που έκλεισε με τον πιο «εκρηκτικό» και fun τρόπο το Athens Bar Week στο Κέντρο της Αθήνας.
Ένα event που γέμισε τους χώρους της Τεχνόπολης, περιελάμβανε 30 από τα καλύτερα cocktail bars από την Περιφέρεια, αλλά και από όλη την Ευρώπη, αλλά και μουσικά event με γνωστούς Έλληνες trappers και dj’s.
Πιο συγκεκριμένα, θεματικά bars χορηγίας των Three Cents, σέρβιραν ποτά με κοινό στοιχείο τις φυσαλίδες του γνωστού brand. All-star & legendary bars, με παγκοσμίου φήμης bartenders ετοίμαζαν και σέρβιραν οι ίδιοι cocktails, ειδικά για αυτή την βραδιά. Και τέλος, flair bartending show από τον Christian Delpech, νικητή σε περισσότερους από 20 παγκόσμιους διαγωνισμούς flair bartending.

 

You might also like