Κυκλοφόρησε το 48ο τεύχος του Grill

Με αφιέρωμα στην αγορά του γύρου, καινούργιες γαστρονομικές και οινικές προτάσεις

Κυκλοφόρησε το 48ο τεύχος του περιοδικού The Grill Magazine με ανανεωμένες προτάσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντας, οινικά νέα και  συνεντεύξεις με πρόσωπα του εστιατορικού κόσμου που μάς περιγράφουν την εικόνα του της γαστρονομικής ζωής στην Αθήνα και όχι μόνο.

 

Στο τεύχος αυτό ο Νίκος Σαγρής, ένας από τους μεγαλύτερους franchisee της Goody’s Burger House αποκαλύπτει τα μυστικά ενός επιτυχημένου franchisee αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονούν. Ενώ οι συνεχείς εξελίξεις και η συζήτηση περί τραπεζοκαθισμάτων συνεχίζουν να απασχολούν επιχειρηματίες και δημοτικούς εκπροσώπους, αλλά και το περιοδικό για την εστίαση The Grill Magazine.

 

Περιεχόμενα

NEWS

Μόνιμε ς στήλες & ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση

BEVERAGE NEWS

Μπαρ & κάβα στη μαζική εστίαση

TECH

Τεχνικά νέα, μηχανήματα και εξοπλισμός

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραπεζοκαθίσματα & πόλη

Ο νέος εργασιακός νόμος

ΚΥΑ για τα μέτρα προστασίας διανομέων

ΚΟΥΖΙΝΑ

Γαστρονομική εμπειρία τα ξενικά είδη

Καφές: Μετά το γεύμα, η τελευταία εντύπωση

ΑΓΟΡΑ

Συνέντευξη: Γιάννης Μπαϊλάν, Brisket Bro

Συνέντευξη: Νίκος Σαγρής, Goody’s franchisee

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Καταναλωτικές τάσεις στον χώρο της εστίασης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Γύρος

Πρωτοκαθεδρία αλλά υπό συνεχή πίεση

Συνέντευξη με τον Χρήστο Μεϊντάνη, Quality & Food Safety Manager της Megas Yeeros

Συνέντευξη με την Λουκία Σοφιανού, Marketing Manager της BELLE MEAT

ΑΠΟΣΤΟΛΗ | Πελοπόννησος

Τρία χαρακτηριστικά εστιατόρια της Πελοποννήσου με πλούσια ιστορία

ΟΙΝΙΚΑ

Θόδωρος Γεωργόπουλος: Διάκριση για τον διευθυντή του ΣΕΟ

Κινδυνεύουν τα ηφαιστειακά κρασιά

RESTRO

Sparus: Νέα γευστική αρχή στην Πειραϊκή

DB.one: Πολυδιάστατο μωσαϊκό γεύσεων στη Γλυφάδα

ΚΟΣΜΟΣ

Η πώληση της μητρικής των εστιατορίων Wagamama

ΒΙΒΛΙΟ

«Ρίζα μ’: Ποντιακή Κουζίνα – Η παράδοση και η εξέλιξη», της Σόφης Ουργαντζίδου

You might also like