Κυκλοφόρησε το 48ο τεύχος του Grill
Με αφιέρωμα στην αγορά του γύρου, καινούργιες γαστρονομικές και οινικές προτάσεις
Κυκλοφόρησε το 48ο τεύχος του περιοδικού The Grill Magazine με ανανεωμένες προτάσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντας, οινικά νέα και συνεντεύξεις με πρόσωπα του εστιατορικού κόσμου που μάς περιγράφουν την εικόνα του της γαστρονομικής ζωής στην Αθήνα και όχι μόνο.
Στο τεύχος αυτό ο Νίκος Σαγρής, ένας από τους μεγαλύτερους franchisee της Goody’s Burger House αποκαλύπτει τα μυστικά ενός επιτυχημένου franchisee αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονούν. Ενώ οι συνεχείς εξελίξεις και η συζήτηση περί τραπεζοκαθισμάτων συνεχίζουν να απασχολούν επιχειρηματίες και δημοτικούς εκπροσώπους, αλλά και το περιοδικό για την εστίαση The Grill Magazine.
Περιεχόμενα
NEWS
Μόνιμε ς στήλες & ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και την εστίαση
BEVERAGE NEWS
Μπαρ & κάβα στη μαζική εστίαση
TECH
Τεχνικά νέα, μηχανήματα και εξοπλισμός
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τραπεζοκαθίσματα & πόλη
Ο νέος εργασιακός νόμος
ΚΥΑ για τα μέτρα προστασίας διανομέων
ΚΟΥΖΙΝΑ
Γαστρονομική εμπειρία τα ξενικά είδη
Καφές: Μετά το γεύμα, η τελευταία εντύπωση
ΑΓΟΡΑ
Συνέντευξη: Γιάννης Μπαϊλάν, Brisket Bro
Συνέντευξη: Νίκος Σαγρής, Goody’s franchisee
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Καταναλωτικές τάσεις στον χώρο της εστίασης
ΑΦΙΕΡΩΜΑ | Γύρος
Πρωτοκαθεδρία αλλά υπό συνεχή πίεση
Συνέντευξη με τον Χρήστο Μεϊντάνη, Quality & Food Safety Manager της Megas Yeeros
Συνέντευξη με την Λουκία Σοφιανού, Marketing Manager της BELLE MEAT
ΑΠΟΣΤΟΛΗ | Πελοπόννησος
Τρία χαρακτηριστικά εστιατόρια της Πελοποννήσου με πλούσια ιστορία
ΟΙΝΙΚΑ
Θόδωρος Γεωργόπουλος: Διάκριση για τον διευθυντή του ΣΕΟ
Κινδυνεύουν τα ηφαιστειακά κρασιά
RESTRO
Sparus: Νέα γευστική αρχή στην Πειραϊκή
DB.one: Πολυδιάστατο μωσαϊκό γεύσεων στη Γλυφάδα
ΚΟΣΜΟΣ
Η πώληση της μητρικής των εστιατορίων Wagamama
ΒΙΒΛΙΟ
«Ρίζα μ’: Ποντιακή Κουζίνα – Η παράδοση και η εξέλιξη», της Σόφης Ουργαντζίδου